Οδυνηρή ήττα για τον Ηρόδοτο - ισοπαλία για Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

17:11 | 22/04/2019

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ήττα με 2-0 ο Ηρόδοτος στην Πάτρα - όλα τα αποτελέσματα

O Εργοτέλης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει νικηφόρα τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο Παγκρήτιο, έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκης και έτσι υποχώρησε στην 6η θέση της Football league. Έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, χωρίς φάσεις στο Παγκρήτιο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ξεκίνησε δυνατά όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν να προηγούνται. Στο 62', ο Τζώρας με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πάτρας και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

 Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου προσπάθησαν να αντιδράσουν, και επτά λεπτά αργότερα ο συνήθης - ύποπτος Μανόλης Ροβίθης έκανε το 1-1. Ο επιθετικός του Εργοτέλη βρέθηκε στο σωστό σημείο και εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μέλκα και από κοντά ισοφάρισε. Στο 76' ο Μαζουλουξής δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε και ο Εργοτέλης συνέχισε για 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο, όμως ήταν η ομάδα που άξιζε ένα ακόμα γκολ, με τον Τσέλιο να σημαδεύει στο 88' το δοκάρι του Μέλκα. Δεύτερη κίτρινη στο φινάλε και για τον Ροντρίγκεζ, με 10 ολοκλήρωσαν και οι φιλοξενούμενοι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Bahanack, Μπουρσέλης (Μανουσάκης 17' λ.τρ. Ροβίθης 67' λ.τρ.) , Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Κουατένγκ (Μπουτσάκης 46'), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Έφορντ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Ροντρίγκεζ, Καψάλης, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (Ματθαίου 79'), Κάκκο, Αλέξιτς Τζιώρας

Έχασε και έμπλεξε για τα καλά ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Ηττήθηκε με 2-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (12' Αργυρόπουλος, 76' Κολ), οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ στο 21' ο Μωραϊτης έχασε και πέναλτι για την ομάδα της Πάτρας. Πλέον, ο Ηρόδοτος παρέμεινε στους 31 βαθμούς και έπεσε κάτω από τη ζώνη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος (86′ Μαυριάς) Σωτηράκος, Ελευθεριάδης (58′ Κυνηγόπουλος), Κολ, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Ντάσιος, Μωραϊτης (77′ Φουρλάνος), Κόβατσετς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Γραικός (43′ Ζιώγας), Χατζηλιάδης (37′ Παπαγεγλής), Ανδρέου, Μουκίδης, Βιντσέντο, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Γκούφας, Σιαλμάς (60′ Κονέ).

Στα άλλα παιχνίδια, ο Ηρακλής κέρδισε το Βόλο με 2-0 και έκανε άλμα παραμονής, ενώ η Δόξα Δράμας επικράτησε του ΑΟΧ Κισσαμικού στα Χανιά με γκολ του Δούμτσιου στο 36'

Tα αποτελέσματα

  • ΑΟΧ/Κισσαμικός-Δόξα Δράμας 0-1 (36’ Δούμτσιος) 
  • Αιγινιακός-Κέρκυρα 0-1 (44’ Αποστολίδης)
  • Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1 (70’ Ροβίθης / 62’ Τζιώρας) 
  • Ηρακλής-Βόλος 2-0 (13’, 23’ Ρόβας) 
  • Παναχαϊκή-Ηρόδοτος 2-0 (12’ Αργυρόπουλος, 76’ Κολ) 
  • Τρίκαλα - Αήττητος Σπάτων 3-0 α.α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το Live των αγώνων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.