Οδυνηρό, αλλά αναπόφευκτο το φινάλε με τον Μεγιάδο

ΟΦΗ

«Μία φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί...», που λέει και το τραγούδι.

Εξι χρόνια θητείας με την φανέλα του ΟΦΗ δεν είναι λίγα. Ειδικά όταν πρόκειται για παίκτη που την τίμησε, την ίδρωσε, τη μάτωσε (κυριολεκτικά) και την αγάπησε. Αγαπήθηκε και από τον κόσμο, έγινε σύνθημα στα χείλη, έφτασε όμως η οδυνηρή στιγμή του διαζυγίου.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο, περί ου ο λόγος, χώρισε τους δρόμους του με τον ΟΦΗ, άφησε στο... περίμενε την κρητική ομάδα στην πρόταση ανανέωσης που έκανε και το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο.

Στους πρώτους που έκανε ο ΟΦΗ πρόταση ήταν οι Νέιρα και Μεγιάδο. Κλειστό διετές με αυξημένες απολαβές. Ο πρώτος απάντησε, το θέμα έκλεισε γρήγορα και εκκρεμούσε του Μεγιάδο. Οι πρώτες ενδείξεις ήταν θετικές, αλλά στην πορεία ο Αργεντινός έβαλε στην... αναμονή τον ΟΦΗ, ο οποίος από την πλευρά του ήθελε να τελειώσει το συντομότερο το θέμα και να μη γίνει σίριαλ.

Από τη στιγμή που δεν είδε ανταπόκριση, ο ΟΦΗ πήρε την δύσκολη απόφαση να «γράψει» τον επίλογο και να αποσύρει την πρόταση. «Πονάνε όσοι αγαπάνε», που λέει και το τραγούδι και σίγουρα το συγκεκριμένο «διαζύγιο» πονάει, αλλά υπάρχει και ένα άλλο τραγούδι που λέει «μία φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί...»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.