To 0-4 συνδέει για 2η φορά ΟΦΗ και Αναστασίου

Special

Ο ΟΦΗ κέρδισε για 3η φορά στην ιστορία του με σκορ 4-0 σε εκτός έδρας παιχνίδι, η μια από τις προηγούμενες με τον Γιάννη Αναστασίου στην 11αδα.

Ο ΟΦΗ επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας με το εντυπωσιακό 4-0 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας την 3η φετινή του νίκη. Ένα μεγάλο διπλό, με την ομάδα του Νταμπράουσκας να σκοράρει 4 γκολ σε εκτός έδρας ματς έπειτα από δύο χρόνια και δύο μήνες, από το 4-1 στο Βόλο τον Νοέμβριο του 2020.

Συνολικά, ο OΦΗ στην ιστορία του έχει κερδίσει μόλις 5 φορές με το σκορ 4-0 σε εντός έδρας παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, σε εκτός έδρας παιχνίδι, η κρητική ομάδα έχει επικρατήσει με το συγκεκριμένο σκορ ακόμα δύο φορές.

Το 2003 επί Σκάζνι, στο Αιγάλεω με δύο γκολ του Ντεγιάνοφ, για την 26η αγωνιστική της Α' Εθνικής, καθώς και την σεζόν 1996-97 με τον Έγκε Γκέραρντ στον πάγκο όταν ο ΟΦΗ κέρδισε με 4-0 τον Πανηλειακό στο δημοτικό του Πύργου.

Μάλιστα, σε εκείνο το ματς στην βασική ενδεκάδα ήταν ο τωρινός κόουτς του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου. Φραντζέσκος, Μίτιτς, Κωνσταντινίδης και με αυτογκόλ του Κολοσκόπη τα τέσσερα τέρματα. Επίσης, στην 11αδα του αγώνα της Ηλείας βρέθηκαν οι δύο πρώην προπονητές του ΟΦΗ, Νιόπλιας και Παπαδόπουλος, ο νυν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΟΦΗ, καθώς και ο γενικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.