ΟΦΗ... 12 points

09:36 | 19/05/2019

Ο ΟΦΗ κυνηγά από απόψε (21:30) στα Περιβόλια το... 12άρι της παραμονής για να πανηγυρίσει την Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ.

Έφτασε η ώρα. Ούτε σίριαλ του αείμνηστου Φώσκολου τόσα επεισόδια. Το ημερολόγιο γράφει 19 Μαϊου και τα μπαράζ για μία θέση στη Super League αρχίζουν απόψε στα Περιβόλια, με τον ΟΦΗ να θέλει να βάλει τις βάσεις ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ.

Χρειάστηκαν πρώτα να γίνουν διάφορα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό ορισμό του αγώνα στα Περιβόλια. Σημειώστε: Επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, απόρριψη της ένστασης του Απόλλων Λάρισας, μερική επικύρωση της βαθμολογίας της Football League, απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα και μπόλικα τηλέφωνα του Ηλία Πουρσανίδη στην ΕΠΟ για να προγραμματιστούν τα μπαράζ και να διεξαχθεί η κλήρωση.

Μη νομίζετε, βέβαια, ότι το σίριαλ δεν είχε άλλα επεισόδια. Το ματς ορίζεται για τις 19:00, αλλά ο... Κυριάκος Μητσοτάκης τον μεταφέρει 2.5 ώρες αργότερα, ενώ ο ΟΦΗ βλέπει το αίτημα του για εισιτήρια να πέφτει στο κενό από τον Πλατανιά, την Αστυνομία και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Μ' αυτά και μ' αυτά απόψε έχουμε σέντρα και αυτό είναι το σημαντικό. Πλατανιάς εναντίον ΟΦΗ στις 21:30 με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ και φυσικά live ενημέρωση από το Capitano.gr. 

Ο Όμιλος αφήνει πίσω του ό,τι έκανε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και επικεντρώνεται στους συγκεκριμένους δύο «τελικούς». Αφού έφτασε κοντά στο... χείλος του γκρεμού, κατάφερε με έναν εξαιρετικό β' γύρο και ένα τρομερό ντεμαράζ στα τελευταία ματς να τερματίσει σε θέση μπαράζ και να πάρει... παράταση ζωής για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Το έργο του, βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού απέναντί του έχει μία αξιόμαχη ομάδα που έκανε αξιοπρόσεκτη πορεία στο πρωτάθλημα της Football League και δικαίως τερμάτισε στη δεύτερη θέση διεκδικώντας την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια».

Το θέμα για τον ΟΦΗ είναι απλό και πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Απόψε κυνηγά σκορ πρόκρισης για να πανηγυρίσει στο Γεντί Κουλέ την επίτευξη του στόχου της παραμονής, να φύγει το άγχος, να αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και να κορυφωθεί ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Με την ορμή από τα τελευταία παιχνίδια, με την ψυχολογία ανεβασμένη, με τους ποδοσφαιριστές αποφασισμένους να βγάλουν την ομάδα ασπροπρόσωπη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βέρα: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί»

Αστυνομικός στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ για την απαγόρευση!

Με αυτούς πάει στα Χανιά ο ΟΦΗ

Στα Περιβόλια υπερέχει ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.