Το ερωτηματικό με Χριστογεώργο και ο «σύμμαχος» του ΟΦΗ

09:25 | 15/09/2023

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα οριστικοποιηθεί - ή όχι - η συμμετοχή του Νίκου Χριστογεώργου στην αποστολή του ΟΦΗ για Λαμία

Το Σάββατο ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα με φόντο την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα. Έπειτα από την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, η κρητική ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση των Μπάουμαν και Γκλάζερ, μένει να δούμε αν οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μπουν στην αποστολή αλλά κυρίως αν σε αυτήν θα είναι ο Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τα Χανιά δεν έχει ενσωματωθεί στις ομαδικές προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι οι Κουτεντάκης και Καρώ επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές, συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ξαφνικό πρόβλημα.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα τι θα συμβεί με τον Νο1 τερματοφύλακα του γκρουπ, κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος. Αυτό θα γίνει γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η κρητική ομάδα θα ταξιδέψει με σύμμαχο την πολύ καλή παράδοση στην πόλη της Φθιώτιδας και το περσινό 4-1 στο ΔΑΚ Λαμίας. Συνολικά σε 7 αναμετρήσεις ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί μόλις 2 φορές ενώ έχει πανηγυρίσει 4 εκτός έδρας νίκες με συνοικά τέρματα 13-8 υπέρ του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.