Τα back to back παιχνίδια και το λελογισμένο ροτέισον

ΟΦΗ

Τα συνεχόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ και η διαχείριση που καλείται να κάνει ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Back to back παιχνίδι για τον ΟΦΗ, μετά τον Ατρόμητο, ακολουθεί το Αγρίνιο και τη Δευτέρα η ΑΕΚ. Είναι ο... μίνι Γολγοθάς που καλείται να "ανέβει" η ομάδα του Νταμπράουσκας με συνεχόμενες αναμετρήσεις και μάλιστα απαιτητικές, οι οποίες δεν αποκλείεται να φέρουν ένα λελογισμένο ροτέισον στην ενδεκάδα.

Στην επίθεση δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση γι' αυτό (έτσι κι αλλιώς καθαρό φορ είναι μόνο Φελίπε), ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε τον Γκλάζερ με φανέλα βασικού, για να πάρει ανάσες ο Μεγιάδο και δεν αποκλείεται επίσης να παίξει βασικός ο Τοράρινσον αντί του Αμπαντά.

Ο Νταμπράουσκας έχει φέτος το ποιοτικό και ποσοτικό ρόστερ για να κάνει αλλαγές όποτε χρειάζεται, αλλά δεν πρόκειται να «χαλάσει» τον βασικό κορμό σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το αυριανό με τον Παναιτωλικό όπου ο ΟΦΗ θέλει το διπλό για να σβήσει την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο και συνάμα να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Απουσίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, αλλά η ειδοποιός διαφορά με πέρυσι είναι οι λύσεις και αυτές καθορίζουν την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Εξάλλου το πρόβλημα δεν είναι ποιοι λείπουν, αλλά αυτοί που είναι διαθέσιμοι να κάνουν καλά τη δουλειά.

Και επειδή αναφερθήκαμε στους απόντες, ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος το μεσημέρι θα βγάλει την αποστολή για το Αγρίνιο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντίκο, Ριέρα και Χριστογεώργο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.