Νταμπράουσκας: «Δεν θα είμαστε αδιάφοροι στα πλέι άουτ, έχουμε δουλειές να τελειώσουμε»

22:23 | 05/03/2023

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι του 0-3 από την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν χρειάζεται να ψάξω για ομοιότητες σε σχέση με την ήττα από τον Άρη. Πρέπει να δω τι έφταιξε σήμερα. Μπορούμε να μιλάμε για όλο το βράδυ. Είπαμε με τους παίκτες να μην παίξουμε αμυντικά, να μην παρκάρουμε το πούλμαν στην περιοχή μας, αλλά να παίξουμε επιθετικά και να έχουμε την κατοχή. Σε κάποιες στιγμές είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες, ξέρω ότι ίσως να ακούγεται παράξενο αυτό. Αν πάμε πίσω στο ματς με τον Άρη, είχαμε περισσότερα λάθη, σήμερα πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα. Είμαι δυσαρεστημένος, όμως, με κάποιες μικρές λεπτομέρειες και η ΑΕΚ μας τιμώρησε. Η ποιότητα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη.

Αυτό που προσπαθούμε είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει ένα συγκεκριμένο στιλ. Στα πλέι άουτ πρέπει να παίξουμε καλά, να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι στα πλέι άουτ δεν θα χαλαρώσουμε, είναι σημαντικά ματς. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στα πλέι άουτ. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να βάλουμε τη βάση για τη νέα χρονιά.

Κρίνουμε τους παίκτες όχι μόνο από τα παιχνίδια, αλλά από όλη τη διαδικασία. Θέλουμε να παίξουμε στα πλέι άουτ με απόλυτη συγκέντρωση, κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα. Οπως και κάθε προπόνηση. Ο ΟΦΗ βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια. Βελτιώνεις τα θετικά και προσπαθείς να μειώσεις τα αρνητικά. Κάθε παιχνίδι μετράει, δεν θέλω να σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη σεζόν. Έχουμε τα πλέι άουτ μπροστά μας, δεν τελείωσε η χρονιά. Θέλουμε όλοι να βελτιωθούμε κι εγώ και οι παίκτες. Αν σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη χρονιά, χάνουμε το παρόν, τι έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εχουμε πολλές δουλειές που δεν έχουμε ολοκληρώσει εφέτος.

Έμεινα άφωνος από τη στήριξη του κόσμου. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Έχει σημασία για όλο το κλαμπ, για τους παίκτες, όχι μόνο για μένα. Είναι τεράστια η στήριξη του κόσμου και μας δίνει μεγάλη ευθύνη. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα εντός έδρας εφέτος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.