Φιλική ισοπαλία του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ

ΟΦΗ

Στην επιστροφή στη δράση μετά τις 14 Νοεμβρίου ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το φιλικό με αλλαγή στη διάταξη, καθώς ο Νταμπράουσκας επέλεξε το 3-5-2, με τον Μπαλογιάννη στον άξονα, τον Μαρινάκη αριστερά και τριάδα πίσω με τους Βούρο-Πασαλίδη-Γιοχού. Μπροστά δίδυμο ήταν οι Ντίκο και Τζου.

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς παρά το γεγονός πως η Άντερλεχτ ήταν αυτή που μπήκε δυνατά και απείλησε. Στο 8ο λεπτό ο Μπαλόγιάννης πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Λάρσον και από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η Άντερλεχτ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ήταν δραστήρια μπροστά, αλλά ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα, ενώ αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα με αποτέλεσμα η συνολική εικόνα και ο ρυθμός να είναι υψηλού επιπέδου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τρεις αλλαγές (Στάικος, Διαμαντής και Στίβενς αντί των Μεγιάδο, Βούρου και Μανδά), ενώ η Άντερλεχτ "πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα" τους γηπεδούχους σκοράροντας νωρίς. Στο 49ο λεπτό ο Ράμαν από κοντά με γυριστό πλασέ έκανε το 1-1.

Το γκολ έδωσε ώθηση στην Άντερλεχτ που πίεσε τον ΟΦΗ, ο οποίος αδυνατούσε να απειλήσει ή έστω να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Με την πάροδο του χρόνου και τις αλλαγές των δύο προπονητών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά η εικόνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή. Ο ΟΦΗ πάντως είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρινάκη στο 75ο λεπτό όταν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον γκολκίπερ της Άντερλεχτ.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν, ο Νταμπράουσκας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους «μικρούς» Αποστολάκη, Φαλατάχ και Αλμοχαϊμέντ, το 1-1 δεν άλλαξε και έγραψε την ιστορία του σαββατιάτικου φιλικού.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον ΟΦΗ μετά τις 14 Νοεμβρίου και τη νίκη επί του Λεβαδειακού, πριν από τη διακοπή λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η σύνθεση του ΟΦΗ:

Μανδάς (46' Στίβενς), Βούρος (46' Διαμαντής), Γιοχού (73' Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (46' Μπουζούκης), Μαρινάκης, Ντιουσέ (81' Φαλατάχ), Μεγιάδο (46' Στάικος), Μπαλογιάννης (89' Αλμοχαϊμέντ), Τζου (77' Μπιφουμά), Ντίκο (46' Καμάου)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.