ΟΦΗ να γουστάρεις!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα με το 3-2 επί του Άρη και γκολ από τον Σαλσέδο στο ντεμπούτο του!

Το κλειδί του αγώνα ήταν ο ΟΦΗ να πάρει τον αέρα του Άρη και να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Το έκανε μετά από ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 21ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιούνγκ μετά απόο καθαρή ανατροπή του Νους (κορυφαίος στο πρώτο μέρος) από τον Μοντόγια.

Ο Αρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σίστο έκανε το σουτ από τα αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χριστογεώργου.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Φούντα και Γιουνγκ για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ και μετά το 1-0 του Γιουνγκ η Κρητική ομάδα ήταν αυτή που έχασε τεράστια ευκαιρία, στο 39ο λεπτό, για το 2-0. Συγκεκριμένα, ο Νους με τον Φούντα συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο εξτρέμ του ΟΦΗ πάτησε στην περιοχή έκανε το σουτ, ο Κουέστα απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Αρης προσπάθησε να βρει το γκολ, πήρε την κατοχή, αλλά δεν απείλησε την εξαιρετική άμυνα του Ομίλου μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην αρχή του δεύτερου ο Αρης πήρε την κατοχή και έψαξε την ισοφάριση πιέζοντας τον ΟΦΗ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τη λύση και παρά το κακό τους ξεκίνημα βρήκαν το δεύτερο γκολ, στο 57ο λεπτό με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου και πήραν τεράστιο προβάδισμα δύο τερμάτων!

Στο 68' ο Αρης από το πουθενά μπήκε ξανά στο ματς κερδίζοντας πέναλτι μετά από χέρι του Χατζηθεοδωρίδη. Ο Μορόν εκτέλεσε το πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Αρης πήρε το μομέντουμ και απείλησε τον Χριστογεώργο βάζοντας δύσκολα στον ΟΦΗ με επικίνδυνες φάσεις. Στο 82', όμως, ο Σαλσέδο, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, με εξαιρετικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1! Συγκεκριμένα, ο Σενγκέλια κέρδισε εξαιρετικά την μπάλα βγαίνοντας στην αντεπίθεση, έδωσε στον Σαλσέδο, ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό μέσα από την περιοχή!

Στο 88' ξανά από την άσπρη βούλα, ο Άρης έμεινε ζωντανός. Ο Μορόν εκτέλεσε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Χατζηθεοδωρίδης και νίκησε τον Χριστογεώργο για το 3-2.

Λογικό να γίνει ξανά θρίλερ το ματς μέχρι το φινάλε, αλλά ο ΟΦΗ κράτησε τη σπουδαία νίκη και επικράτησε του Άρη με το ίδιο σκορ που το είχε κάνει και πέρυσι, φτάνοντας τους 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.