«Κόλλησε» ο ΟΦΗ με τον Αστέρα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης και έμεινε στο 1-1 στο «Γεντί Κουλέ».

Με ανατροπή στα πλάνα του Νταμπράουσκας άρχισε το ματς. Αρχικά ο Λιθουανός προπονητής είδε τον Μπιφουμά να μένει εκτός αποστολής τελευταία στιγμή λόγω ίσως και στη συνέχεια είδε τον Τοράλ να αποχωρεί τραυματίας μετά από μόλις 4 λεπτά αγώνα!

Στη θέση του Ισπανού πέρασε ο Μοσκέρα, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στο 25ο λεπτό όταν ο ΟΦΗ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ωραία πάσα του Μπάκιτς ο Μοσκέρα βρέθηκε σε θέση φορ και εξίσου ωραία τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Πριν από το γκολ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και χωρίς φάσεις, μετά το γκολ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 32', αλλά ο Μεγιάδο είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ μετά το σουτ που επιχείρησε.

Ο Αστέρας πίεσε, δημιούργησε κινδύνους στην εστία του Μανδά κι αφού απείλησε με τον Κρέσπι (τρομερή επέμβαση ο Μανδάς), δευτερόλεπτα μετά και συγκεκριμένα στο 40' έφτασε στο 1-1 με το γκολ του Μπαρτόλο.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Φελίπε και Νέιρα έφεραν μεγαλύτερη πίεση από τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως δεν μπορούσε εύκολα να βγάλει φάσεις. Ο Ομιλος είχε την κατοχή και ο Αστέρας έψαχνε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει σε ένα ματς πιο κλειστό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ πάντως απείλησε δύο φορές για το 2-1. Η μία σε σουτ του Φελίπε και η άλλη σε εκτέλεση φάουλ του Λάρσον. Και στις δύο ευκαιρίες ο γκολκίπερ του Αστέρα κράτησε το 1-1 με τις επεμβάσεις του.

Με την πάροδο του χρόνου και όσο πλησιάζαμε στο φινάλε, οι δύο ομάδες ανέβασαν την ένταση και έψαξαν το γκολ, αλλά το 1-1 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να χάνει εντός έδρας ακόμα δύο βαθμούς μετά το Χ της πρεμιέρας των πλέι άουτ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Oι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής (85΄ Μαρινάκης), Πασαλίδης, Μεγιάδο (85΄ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄ Νέιρα), Τοράλ (4΄ Μοσκέρα / 63΄ Φελίπε), Ντίκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Αλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (90΄+ Αλάγκμπε), Τιλίκα (86΄ Σανταφέ), Κρεσπί, Μπαρτόλο (77΄ Σίτο), Μπαράλες


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.