ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Προϊστορία και αριθμοί

14:56 | 22/04/2023

Το ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης είθισται να είναι υπόθεση... γηπεδούχου.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:15 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» για τα πλέι άουτ και η επίσημη ιστοσελίδα της Super League παραθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία για τους αγώνες των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά:

Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος και μάλιστα χωρίς να σημειωθεί γκολ από τον φιλοξενούμενο.

Το 0-0 της σεζόν 2021-22 με γηπεδούχο τον ΟΦΗ κάνει συνολικά πέντε τους αγώνες που δεν υπάρχει γκολ από τον φιλοξενούμενο, ενώ το τελευταίο είχε σημειωθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021, όταν η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε με 1-0 στο Ηράκλειο.

Οι αναμετρήσεις τους είναι γενικά υπόθεση γηπεδούχων, αφού στις 23 συνολικά υπάρχουν μόλις τρεις νίκες για τους φιλοξενούμενους.

Οι τέσσερις από τις πέντε νίκες του ΟΦΗ στην έδρα του είναι χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, όταν επικράτησε με 3-1 (56’ Φιγκεϊρέδο, 65’ Νέιρα, 87’ Σεμέδο – 51’ Φερνάντεθ).

Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έγιναν στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-0, με τον ΟΦΗ να επικρατεί στα δύο και τον Αστέρα Τρίπολης στο άλλο.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 15-11

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.