«Ασφαιρος» ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Καλύτερος της Athens Kallithea, αλλά του έλειψε το γκολ κι έμεινε στο 0-0 στο σαββατιάτικο φιλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Χριστογεώργο, Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλο, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδη, Μπάκιτς, Γκαγέγος, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκη και Ισέκα.

Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα του ΟΦΗ δεν αισθάνθηκε τους φιλοξενούμενους, δεν απειλήθηκε, ενώ επιθετικά ο Όμιλος έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ με τους Μπρεσάν, Ισέκα και Νέιρα.

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που είχε την μπάλα στα πόδια της και ήταν ανώτερη της αντιπάλου, αλλά μόνο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Δέλλα έβγαλαν ενέργεια κι ένταση και πίεσαν για το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε, η Καλλιθέα προσπάθησε να επιτεθεί, ενώ ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο και έψαχνε κι αυτός, από την πλευρά του, να κάνει τη φάση για το γκολ.

Με την πάροδο του χρόνου ήρθαν και οι αλλαγές, με αξιοσημείωτες τις παρουσίες των τελευταίων, χρονικά, μεταγραφικών αποκτημάτων του ΟΦΗ, Νους και Γιούνγκ, οι οποίοι έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Ο Νους έδειξε διάθεση και ανέβασε τη δεξιά πλευρά του ΟΦΗ, παίρνοντας αρκετές προσωπικές ενέργειες.

Το 0-0 δεν άλλαξε κι έγραψε την ιστορία του φιλικού, με τον ΟΦΗ να είναι καλός, με θετικό πρόσημο στην εμφάνισή του, αλλά όχι απόλυτα έτοιμος με βάση τις απαιτήσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονθάλεθ(68′ Μαρινάκης), Μπρεσάν(76′ Θεοδοσουλάκης), Λαμπρόπουλους(61′ Χριστόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης(68′ Αμπάντα), Μπάκιτς(61′ Καραχάλιος), Γαγιέγος(76′ Φαϊτάκης), Νέιρα(53′ Νους), Ριέρα(61′ Χιμένεθ), Αποστολάκης(68′ Κουτεντάκης), Ισέκα(76′ Γιούνγκ)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.