Έβγαλε τα μάτια του ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν κακός στο δεύτερο κι έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικός και αποτελεσματικός στη δημιουργία φάσεων, όχι όμως στην τελική ενέργεια κι αυτό γιατί οι παίκτες του Δέλλα «πέταξαν στα σκουπίδια» τις πολλές και κλασικές ευκαιρίες που έκαναν στην εστία των φιλοξενούμενων.

Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Τοράλ που ήταν αρχοντικός στον άξονα, ο Όμιλος μπήκε από την αρχή δυνατή στο παιχνίδι, έπαιξε για μεγάλο διάστημα τον Ατρόμητο μονότερμα κι έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως η εικόνα του ΟΦΗ έμοιαζε πολύ με αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Πανσερραϊκό, μόνο που αυτή τη φορά υπήρχε αστοχία, αλλά και ο εκπληκτικός Μαρκετζάνι, ο οποίος έπιανε... τ' άπιαστα κρατώντας ο μηδέν για τον Ατρόμητο.

Επειδή η μπάλα είναι πόρνη όπως έχει πει κι Όσιμ, ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να πληρώσει την αστοχία του στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους στο δοκάρι του Ατρόμητου, στη μοναδική ευκαιρία που οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στην εστία του Χριστογεώργου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με ευκαιρία, στην κεφαλιά του Τοράλ από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στη συνέχεια, όμως, ο ΟΦΗ δεν είχε την ίδια ορμή με το πρώτο ημίχρονο και Ατρόμητος άρχισε να παίρνει μέτρα και να κλείνει τους γηπεδούχους στα καρέ του. Η πρώτη αντίδραση του Δέλλα ήταν να βάλει τον Μπάκιτς στη θέση του Τοράλ στο 60ο λεπτό.

Στη συνέχεια ο Δέλλας έπαιξε με δύο φορ, ρίχνοντας και τον Φελίπε στο παιχνίδι, ενώ χρησιμοποίησε και τους Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη ψάχνοντας τον τρόπο να βρει το γκολ.

Οσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι γινόταν... ροντέο με τον Ατρόμητο να πιέζει και τον Ομιλο να προσπαθεί να χτυπήσει στην ταχύτητα και στις αντεπιθέσεις. Με τον ίδιο τρόπο πήγε να χτυπήσει ο Ατρόμητος λίγο πριν το τέλος, χάνοντας ευκαιρία για το 0-1, με τον Χριστογεώργο να αντιδράει εντυπωσιακά.

Οι προσπάθειες των τελευταίων λεπτών δεν έφεραν αποτέλεσμα κι ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0, για δεύτερη σερί αγωνιστική στα πλέι άουτ, πετώντας στα σκουπίδια την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.