ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1: «Πέταξε» τη νίκη ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες να «καθαρίσει» τη νίκη και ο Ατρόμητος τον σόκαρε στο 86' (1-1).

Ο παίκτης που έκρινε το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ ήταν αυτός που έκανε την ασίστ για το γκολ του Λουίς Φελίπε. Ο Αμπαντά, περί ου ο λόγος, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση και στο 33ο λεπτό από τα δικά του πόδια έγινε η σέντρα για την κεφαλιά του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ εφέτος και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Όμιλο.

Μέχρι να έρθει το 1-0 το ματς ήταν ανοιχτό, με τον Ατρόμητο να βοηθάει σε αυτό, αφού κατέβηκε επιθετικά και δεν κλείστηκε, θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν φάσεις για γκολ, με τον ΟΦΗ να απειλεί κατά κύριο λόγο με τα σουτ του Μπακιτς και τον Πασαλίδη να σώζει τον ΟΦΗ στη μεγαλύτερη ευκαιρία των αντιπάλων.

Ο Ατρόμητος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο ανοιχτό γήπεδο και δεν ήταν λίγες οι φορές που δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ μετά το 20λεπτο βελτιώθηκε, μπήκε στο ματς και έκλεισε το πρώτο μέρος με το γκολ του Λουίς Φελίπε.

Το δεύτερο μέρος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Ατρόμητο να μπαίνει δυνατά και να έχει δοκάρι με τον Βαλένσια στα πρώτα λεπτά και τον ΟΦΗ να απαντά, επίσης με δοκάρι, σε σουτ του Τοράλ λίγο αργότερα.

Με το πέρασμα του χρόνου, ο Νταμπράουσκας οχύρωσε τον ΟΦΗ μεσοαμυντικά, ενώ ο Ατρόμητος ενισχύθηκε επιθετικά κυνηγώντας την ισοφάριση. Ο ΟΦΗ χτυπούσε κυρίως στην κόντρα και σε μία από αυτές, στο 77ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μοσκέρα, το σουτ του οποίου χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα!

Στο 86ο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία για τον ΟΦΗ, με τον Ατρόμητο να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Γιουμπιτάνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρώ έχασε αδιανόητη ευκαιρία σε προβολή του σε κενό τέρμα, για να κάνει το 2-1 για τον ΟΦΗ!

Στα τελευταία λεπτά ο Ομιλος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αυτή τη φορά δεν ήρθε το buzzer beater όπως στα προηγούμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια και το 1-1 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης, για την πρώτη εφετινή απώλεια της Κρητικής ομάδας στο «Γεντί Κουλέ».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65’ Γκλάζερ), Γκαγιέγκος (80’ Τοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80’ Νέιρα), Λουίζ Φελίπε (72’ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (46’ Κούντε), Ρομπάιγ (74’ Βέργος), Καμαρά (64’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (81’ Κουέν), Αντζιέλσκι.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.