ΟΦΗ-Ατρόμητος: Ένα ματς που δίνει πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς

08:27 | 22/12/2022

Ο ΟΦΗ υποδέχεται, γεμάτος από λύσεις, τον Ατρόμητο σε ένα ματς που η νίκη θα δώσει πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς.


Ο ΟΦΗ μπαίνει στο πρωτάθλημα μετά τη χειμερινή διακοπή του Μουντιάλ με ξεκάθαρο στόχο την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, το απόγευμα στο "Γεντί Κουλέ" (17:00, Cosmote Sport 2).

Ο πρώτος γύρος για τον Όμιλο έκλεισε με τη νίκη-ανατροπή επί του Λεβαδειακού που τον έφερε στους 10 βαθμούς, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΟΦΗ θα παραμείνει πάνω από αυτή, μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης, ό,τι κι αν γίνει στο αποψινό ματς. Αν, όμως, έρθει το τρίποντο, ο ΟΦΗ θα πάει στους 13 βαθμούς αφήνοντας πίσω τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ισοβαθμεί μετά το "Χ" με τον Ολυμπιακό, θα αφήσει στο -4 τη Λαμία που έχασε από την ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια και φυσικά θα αφήσει πίσω του τους δύο τελευταίους του βαθμολογικού πίνακα, Ιωνικό και Λεβαδειακό (οι οποίο δεν είναι και πολύ μακριά του, μόλις στο -2).

Με νίκη, επίσης, θα πλησιάσει τον Ατρόμητο στο -2 (15 βαθμούς έχουν οι Περιστεριώτες) και θα θέλει μία μη νίκη (μία ήττα θα είναι το ιδανικό) του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, που παίζουν απόψε, για να ροκανίσει τη διαφορά και με τους Αγρινιώτες (έχουν 16 βαθμούς).

Όπως γίνεται αντιληπτό το αποψινό παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" θα δώσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς στην ομάδα του Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός δούλεψε ένα μήνα με τους παίκτες του, έδωσε τρία φιλικά και είδε αυτά που ήθελε και απόψε η ομάδα θα είναι πολύ πιο δική του από τα προηγούμενα ματς όταν ανέλαβε τον ΟΦΗ.

Ευκαιρία να δούμε έναν βελτιωμένο ΟΦΗ, πιο κυνικό και αποτελεσματικό, που θα συνεχίσει ό,τι πέτυχε κόντρα στο Λεβαδειακό για να αφήσει πίσω του τον εφιαλτικό πρώτο γύρο που τον ταλαιπώρησε αφάνταστα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νταμπράουσκας έχει πολλές λύσεις για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και το βασικότερο είναι πως έχει όλα του τα "βαριά όπλα" στη διάθεσή του. Αυτό που μένει είναι να δούμε το σύστημα που έχει στο μυαλό του και πως θα δούμε τον ΟΦΗ. Με 3-5-2 όπως στα φιλικά ή με το κλασικό 4-2-1-3;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ

Νταμπράουσκας: «Είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα παιχνίδια»

Το κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.