VAR-ομετρικό χαμηλό: Τα ίδια και τα ίδια ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ απογοήτευσε ξανά, έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο των 10 παικτών, ενώ ο διαιτητής του ακύρωσε γκολ στις καθυστερήσεις!

Όλα τα είχε το πρώτο μέρος στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με τρία γκολ, τα δύο του ΟΦΗ, αλλά να μετράει μόνο το ένα, αυτό του Βόλου.

Ο Νταμπράουσκας ξεκίνησε το ματς με βασικούς Αμπάντα και Μοσκέρα. τον Ντίκο στην επίθεση και τον Τοράρινσον στα στόπερ με Καρώ και Πασαλίδη, είδε τους Μαρινάκη και Ντίκο να σκοράρουν, αλλά το VAR να επεμβαίνει και να ακυρώνει και τα δύο γκολ για οφσάιντ, είδε και τον Βόλο να πετυχαίνει στο 40' με τον Κόμπα, το οποίο αν και αρχικά ακυρώθηκε στη συνέχεια, μέσω VAR, μέτρησε.

Ο Λιθουανός είδε και τον Βόλο να μένει με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις με τον Χουάν Γκαρσία να δέχεται δύο κίτρινες και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οσον αφορά από φάσεις, ο ΟΦΗ είχε δύο με τους Καρώ και Μοσκέρα, ειδικά του δεύτερου ήταν και η μεγαλύτερη με τον Κόσιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ χρειάστηκε τη γκολάρα του Τοράρινσον για να λύσει τον γόρδιο δεσμό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν τον Βόλο θέλοντας να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ δημιούργησαν φάσεις για την ισοφάριση.

Η λύτρωση ήρθε στο 60ο λεπτό με το τρομερό μακρινό σουτ του Τοράρινσον, ένα από τα καλύτερα γκολ της τρέχουσας σεζόν. Ο Ισλανδός ισοφάρισε και έβαλε το ματς ξανά στη γραμμή εκκίνησης, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Νταμπράουσκας έριξε τον Ριέρα αντί του Μοσκέρα που ήταν μακράν ο καλύτερος του ΟΦΗ όσο έπαιξε.

Το γκολ αντί να δώσει ώθηση στον ΟΦΗ τον έκανε... στάσιμο με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει με την ίδια ορμή για την ανατροπή. Μόνο ένα καλό σουτ του Αμπάντα είχαμε να καταγράψουμε, με τον Όμιλο να δείχνει αδυναμία στη δημιουργία φάσεων για να γυρίσει το παιχνίδι.

Και φτάσαμε στη φάση του 90' με το γκολ του Μεγιάδο! Ο Αργεντινός σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το VAR τσέκαρε τη φάση για οφσάιντ του Ντίκο κι αφού διαπιστώθηκε το οφσάιντ στη συνέχεια έστειλε τον ρέφερι για onfield review για να δει αν ο Ντίκο επηρέαζε τη φάση. Ο Ανδριανός θεώρησε πως επηρέαζε και ακύρωσε το γκολ σε ένα φινάλε-θρίλερ στο «Γεντί Κουλέ». Το 1-1 δεν άλλαξε παρά τις τελευταίες προσπάθειες των παικτών του Νταμπράουσκας κι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμα ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελευταίο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (85’ Λάρσον), Αμπάντα (77’ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46’ Λουίζ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62’ Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο (80’ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79’ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62’ Κορνέτ), Κίτσος (46’ Μωραΐτης), Ντέλετιτς (58’ Μύγας), Γκαρσία.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.