​ΟΦΗ - Cosmote: Τα κέρδη της συμφωνίας

SMS

Το παρασκήνιο του deal δείχνει τη δυναμική του ΟΦΗ και τη θέση του στην αγορά.

Ο ΟΦΗ βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη και -όπως αναμενόταν- αυτή είναι η Cosmote, η οποία από τη νέα σεζόν θα δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια της Κρητικής ομάδας.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήρθε μετά από αρκετές συζητήσεις και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των επικεφαλής που ανέλαβαν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία, ειδικά όταν βλέπεις γύρω σου πολλές ομάδες της Λίγκας να παραμένουν τηλεοπτικά «άστεγες».

Η αξία του «γάμου» του ΟΦΗ με το συνδρομητικό κανάλι είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς το πως η Cosmote συμπεριφέρθηκε στην κρητική ομάδα. Εξ αρχής από την πλατφόρμα είχαν τον ΟΦΗ ψηλά στη λίστα τους και μάλιστα συζητούσαν μαζί του ανεξάρτητα από τις άλλες ομάδες. Στην Cosmote ποτέ δεν μπήκαν στη διαδικασία να βάλουν τον Όμιλο μαζί με τις υπόλοιπες «άστεγες» ομάδες και έδειξαν από την πρώτη στιγμή την επιθυμία τους να υπάρξει συμφωνία.

Ο ΟΦΗ διαπραγματεύτηκε μόνος του, πέτυχε τους καλύτερους δυνατούς όρους κι εδώ ακριβώς είναι το σημαντικό της υπόθεσης και το πώς αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ: ως μία μεγάλη ομάδα που αξίζει να έχει ένα δυνατό συμβόλαιο αντάξιο του μεγέθους και της ιστορίας της.

Το σημαντικό επίσης είναι ότι ο ΟΦΗ κατάφερε και έκλεισε ένα σημαντικό, οικονομικά, deal. Όπερ σημαίνει ότι τα λεφτά που θα πάρει από την Cosmote είναι περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή συμφωνία με τη NOVA.

Για τον κόσμο μπορεί να έχει μικρή σημασία το πώς εξελίχθηκε το deal, αλλά για τη δυναμική του ΟΦΗ είναι σημαντικό ότι είναι ένα «μαγαζί-γωνία» που όπως λέμε στην καθομιλουμένη «πουλάει». Και η συμφωνία με την Cosmote και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε δείχνει τη θέση του συλλόγου στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλαξε τηλεοπτική «στέγη» ο ΟΦΗ

Πρεμιέρα με Βόλο ο ΟΦΗ στο φιλανθρωπικό τουρνουά

Πιο λαμπερό πλέον το «Γεντί Κουλέ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.