Ο ΟΦΗ έχει ακόμα μία δουλειά να κάνει

ΟΦΗ

​ Πρεμιέρα για τον ΟΦΗ στα πλέι άουτ σήμερα με τον Ιωνικό, με τον Νίκο Νιόπλια να δίνει το ξεκάθαρο σύνθημα.

Και τι έγινε που είναι βαθμολογικά αδιάφορος; Και τι έγινε που υπάρχει η σχετική απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία της συμμετοχής στα πλέι οφ; Ο ΟΦΗ καλείται να φανεί σοβαρός στα 7 παιχνίδια των πλέι άουτ, με τον Νίκο Νιόπλια να δίνει το σύνθημα: νίκες σε όλα τα παιχνίδια.

Πόσο μάλλον στην έδρα του, θα συμπληρώσουμε εμείς, που εφέτος πλήγωσε τον ΟΦΗ αρκετές φορές και τώρα η Κρητική ομάδα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την εικόνα. Ο σημερινός αντίπαλος είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και προσφέρει την ευκαιρία για θέαμα, αλλά συνάμα είναι και επικίνδυνη και αυτό φάνηκε στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΗ μαζί του στην κανονική περίοδο (2-1 στο Ηράκλειο, 0-0 στη Νίκαια).

Το ότι ο Νιόπλιας ξεκαθάρισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να φανεί σοβαρός όπερ σημαίνει έχει απαιτήσεις από τους παίκτες του σημαίνει ότι η ενδεκάδα για το σημερινό ματς δεν θα έχει πολλές αλλαγές και φαίνεται δύσκολο ο τεχνικός του ΟΦΗ να δοκιμάσει διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που εμπιστεύεται συνήθως.

Ο Επασί αναμένεται να είναι στο τέρμα με τους Μαρινάκη-Μπαλογιάννη στα δύο άκρα, τους Βούρο-Πασαλίδη στόπερ, τους Μεγιάδο-ντε Γκουζμάν στον άξονα, τον Λάμπρου αριστερά και τον Τσιλιανίδη δεξιά και τον Φελίπε φορ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντουρμισάι είτε αφήνοντας εκτός τον Φελίπε είτε αφήνοντας εκτός τον Τσιλιανίδη.

Θυμίζουμε ότι από την αποστολή του Ομίλου απουσιάζουν, για διαφορετικούς λόγους, οι Καμάου, Τοράλ, Ουές και Καστάνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για την πρεμιέρα

Νιόπλιας: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, νίκη σε όλα τα ματς»

Πλέι άουτ: Οι αντίπαλοι, οι «κακοί δαίμονες» και ο απολογισμός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.