ΟΦΗ, Εργοτέλης και ''Ηράκλειο'' για τον αγαπητό Ντέμη

12:54 | 06/06/2022

Σύλλογοι του Ηρακλείου αποχαιρέτησαν τον Ντέμη Ευαγγελινό

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ''Ηράκλειο''

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντέμη Ευαγγελινού, για την απώλεια του.

Ο Ντέμης Ευαγγελινός μέλος του Ομίλου για πολλά χρόνια , υπήρξε αθλητής του ΕΓΟΗ στην κολύμβηση και στο πόλο, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με το μπάσκετ, αφού ο πατέρας του Χάρης Ευαγγελινός ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στην Κρήτη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον ΕΓΟΗ και στην συνέχεια στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτός και ο αδερφός του Βασίλης, υπήρξαν «το μήλον της έριδος» μεταξύ του ΟΦΗ και του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, λόγω του πατέρα τους που ήταν προπονητής του ΟΦΗ.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. και έφορος Καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενώ ήταν διαιτητής και κομισάριος της ΕΟΚ και μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Κρήτης

Ο Ντέμης Ευαγγελινός ήταν ένας άνθρωπος με ευγένεια, ποιότητα, ήθος και αξίες. Πάντα χαμογελαστός ακόμα και όταν έδινε την μεγάλη μάχη για την ζωή. Ο θάνατος του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το μπάσκετ της Κρήτης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΟΦΗ:

"Η επιτροπή μπάσκετ και όλη η οικογένεια του μπασκετικού ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια Ευαγγελινού για τον χαμό του Ντέμη. Ενός σπουδαίου ανθρώπου για το μπάσκετ της Κρήτης που αποτέλεσε πιστός εργάτης του.

Καλό παράδεισο και καλή δύναμη στους οικείους του.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη:

Μέρα μεγάλης λύπης η σημερινή για την ομάδα μας και το μπασκετ της Κρήτης καθώς έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Ντέμης Ευάγγελινος.Καλο ταξίδι Ντεμη, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη για την μεγάλη προσφορά σου και το πρότυπο αξιοπρέπειας που πάντα έδινες στους νεώτερους. Να χαιρετάς τους αγαπημένους μας εκεί ψηλα.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του. εκφράζουν την οδύνη τους για το χαμό του Επίτιμου Προέδρου του συνδέσμου μας κ. Ντέμη Ευαγγελινού.

Ο κ. Ντέμης Ευαγγελινός υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης από μικρή ηλικία και υπηρέτησε το χώρο της διαιτησίας από διάφορες θέσεις. Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας, υπήρξε Διαιτητής Εθνικών Κατηγοριών, διαιτητεύοντας αγώνες μέχρι και την Β’ Εθνική Κατηγορία (σημερινή Α2), μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. καθώς επίσης και κομισάριος αγώνων Εθνικών Κατηγοριών. Πάντα δίπλα σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και με όσους είχε συνεργαστεί, εντός και εκτός γηπέδων, με όρεξη και μεράκι για να βοηθήσει όποιον μπορούσε. Δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τα γήπεδα προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη του για την διαιτησία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτής, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες του. Τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η καλοσύνη, το ήθος και η αξιοπρέπεια.

Για την θλιβερή αυτή απώλεια, το σύνολο των διαιτητών και μελών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και στον υιό του, μέλος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Ευαγγελινό Ρικάρντο και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα παρευρεθεί αύριο Τρίτη στις 16:00 στις Πατσίδες Ηρακλείου για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα καταθέσει το συμβολικό ποσό των 100€ εις μνήμην και μακαρία του εκλιπόντος, σε κοινωφελές ίδρυμα στην πόλη του Ηρακλείου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.