ΟΦΗ-Φορτούνα Σιτάρντ: Που θα δείτε το φιλικό

16:27 | 19/07/2021

Σε «ζωντανή» μετάδοση και το νέο τεστ του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/07, 19.00) την Φορτούνα Σιτάρντ, σ' ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα προβληθεί μέσα από το επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube (OFI CRETE FC / ΠΑΕ ΟΦΗ – Official YouTube Channel), μέσω Live Streaming και φυσικά μέσα από το Capitano.gr. Η σχετική ενημέρωση του Ομίλου:

Δυο μέρες έμειναν για τον τρίτο φιλικό αγώνα που θα δώσει ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την Fortuna Sittard.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν LIVE με εικόνα και ήχο μια ακόμα φιλική αναμέτρηση, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα (www.oficretefc.com) και το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube (OFI CRETE FC / ΠΑΕ ΟΦΗ – Official YouTube Channel), μέσω Live Streaming.

Την Τετάρτη (21/7), στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), μπείτε είτε στο επίσημο site, είτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube και παρακολουθήστε το τρίτο φιλικό του ΟΦΗ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.