ΟΦΗ για Κατσουράνη: «Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια»

12:02 | 21/05/2018

Με δηκτικό τρόπο σχολίασαν στον ΟΦΗ τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη, πως η Παναχαϊκή είχε εφέτος για αντιπάλους τη… Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια», σχολιάζουν σχετικά οι διοικούντες τον ΟΦΗ τις δηλώσεις του και συμπληρώνουν: «Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες με 13 πόντους διαφορά, για 33 περισσότερα γκολ στην επίθεση, για καλύτερη άμυνα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Ενισχύοντας την άποψή τους οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας, γυρίζουν στον αγώνα του ΟΦΗ στην Πάτρα και την επιβλητική νίκη του επί της Παναχαϊκής: «Να του θυμίσουμε το 0-3 της Πάτρας, από το πρώτο ημίχρονο; Θα περιμέναμε από τον Κατσουράνη να συγχαρεί τις ομάδες που ανέβηκαν δίκαια, όπως παραδέχθηκαν όλοι, ακόμα και μέλη της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας τις, ως τις καλύτερες της κατηγορίας».

Καταλήγοντας στο σχολιασμό τους οι παράγοντες του Ομίλου, εξωτερικεύουν με χιούμορ τις… σκέψεις τους: «Σκεφτόμαστε να καλέσουμε τον κ. Κατσουράνη στη φιέστα μας. Είναι ωραία στην Κρήτη, αυτή την εποχή!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.