ΟΦΗ-Ιωνικός: Πρόβα τζενεράλε στο ΒΑΚ

08:28 | 14/12/2022

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο ΒΑΚ σε φιλικό την ομάδα του Ιωνικού (15:00, Cosmote Sport 2).

Στο τελευταίο φιλικό πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Ιωνικό στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Ο ΟΦΗ ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες στο ανακαινισμένο προπονητικό για να διεξαχθεί φιλικό με επίσημο χαρακτήρα και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση (Cosmote).

Για τον Βάλντας Νταμπράουσκας θα είναι ακόμα μία ευκαιρία να δει στην πράξη από τους παίκτες του όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ή σε όλους τους παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς. Στην αποστολή είναι μέσα ο Τοράρινσον, μέσα ο Νέιρα, μέσα ο Περέα, μέσα ο Γκερέρο, μέσα ο Μπιφουμά, μέσα ο Ντουρμισάι, όπερ σημαίνει πως το «απλοστάσιο» του Λιθουανού τεχνικού για το σημερινό φιλικό θα είναι γεμάτο.

Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό του Ομίλου πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της επόμενης Πέμπτης απέναντι στον Ατρόμητο.

Η αναμέτρηση στο ΒΑΚ αρχίζει στις 15:00, είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 3.

εικόνα_Viber_2022-12-13_13-48-45-473_221213_231845.jpg#asset:424629

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.