ΟΦΗ και Δειλινό στον τελικό του «Βασίλης Παδουβάς»

13:22 | 15/09/2018

ΟΦΗ και Δειλινό επικράτησαν των Εργοτέλη και Πεδιάδας, αντίστοιχα, και θα βρεθούν στον τελικό του ''Βασίλης Παδουβάς'' - το απόγευμα της Κυριακής ο τελικός

Όπως αναμενόταν, οι δύο ομάδες της Γ' Εθνικής θα βρεθούν στον τελικό του τουρνουά που είναι στην μνήμη του «Βασίλης Παδουβάς». Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ομάδες του Ηρακλείου τιμούν την μνήμη του Βασιλή Παδουβά με την διεξαγωγή του τουρνουά. Φέτος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, το τουρνουά διεξάγεται στα ''Δύο Αοράκια''.

Στους ημιτελικούς της Παρασκευής, το Δειλινό με πρωταγωνιστές τους Χασάπη και Λέφη επικράτησε με σχετική δυσκολία της Πεδιάδας με 65-54. Από την ομάδα της Χερσονήσου ξεχώρισαν οι Σταθάκης και Πετράκης.

Στην βραδινή αναμέτρηση, ο ΟΦΗ από νωρίς ότι είναι το ''αφεντικό'' στην αναμέτρηση απέναντι στον Εργοτέλη του Γιάννη Βισκαδουράκη. Οι 29 πόντοι στην πρώτη περίοδο έδωσαν το προβάδισμα από πολύ νωρίς τον αγώνα, με την φιλόδοξη ομάδα του Βασίλη Ράλλη να κρατάει την διαφορά πέριξ των 20 πόντων. Κορυφαίος ο Αλέξανδρος Πετράκης με 17 πόντους, Αγαπιάδης και Μπουμπάρης βοήθησαν αρκετά ενώ και ο Καρλάφτης σκόραρε 9 πόντους. Μαϊστρέλης και Βερτούδος από 13 πόντους ξεχώρισαν για τους ''κιτρινόμαυρους''. Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 83-62

Έτσι, στον τελικό της Κυριακής (19.00), ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το Δειλινό στο πρώτο ματς από τα τρία που θα δώσουν οι δύο ομάδες την εφετινή σεζόν. Νωρίτερα (16.00), ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί με την Πεδιάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.