ΟΦΗ και κόσμος πρέπει να γίνουν ένα!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο βήμα. Τι βήμα, δηλαδή, άλμα! Πλέον τον λόγο έχει ο κόσμος.

Η περιβόητη συζήτηση για το "χάσμα" φιλάθλων ΠΑΕ ΟΦΗ μπορεί να συνεχιστεί, σε μία γενικολογία, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι επικεφαλής της Κρητικής ομάδας έκαναν το καλύτερο δυνατό για να προσελκύσουν τους φιλάθλους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Την Παρασκευή η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα νέα διαρκείας με μπόλικες ειδήσεις. Η σημαντικότερη έχει να κάνει με τις τιμές (ξεκινούν από 130 ευρώ), τις περισσότερες κατηγορίες που θα φέρουν και τις ανάλογες εκπτώσεις, αλλά και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων χωρίς πιστωτική κάρτα. Ίσως τούτο να είναι και το σημαντικότερο από αυτά που ανακοινώθηκαν, αλλά στη γενικότερη εικόνα ο ΟΦΗ "ανοίγει" το "Γεντί Κουλέ" για να γίνει του χρόνου ξανά μία δυνατή έδρα.

Η κουβέντα για τη σχέση κόσμου-ΠΑΕ και τα λάθη του παρελθόντος έχει γίνει, έχει αναλυθεί και όπως φαίνεται αποτέλεσε τη βάση για τις αλλαγές από πλευράς συλλόγου. Ο ΟΦΗ έθεσε εξ αρχής ως βασικό θέμα ενόψει της νέας χρονιάς τη σύσφιξη των σχέσεων με τους φιλάθλους, έριξε γέφυρες και το αποκορύφωμα ήταν η πολιτική του στα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Και λάθη έγιναν και αστοχίες υπήρξαν και από τις δύο πλευρές, αλλά έγινε η (σημαντική αρχή) για να διορθωθούν και να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η υπερβατική επιλογή του ΟΦΗ στα διαρκείας είναι ένα ηχηρό άνοιγμα προς τον κόσμο και η Κρητική ομάδα χρειάζεται τον κόσμο, χρειάζεται το δυνατό "Γεντί Κουλέ", χρειάζεται να αποκτήσει ξανά την έδρα που θα δίνει την ώθηση που απαιτείται.

H ΠΑΕ πήγε στη σωστή κατεύθυνση, είχε ως κύριο μέλημα την τσέπη των φιλάθλων (σε μία περίοδο που η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο και ο μέσος φίλαθλος είναι αλήθεια πως το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι το γήπεδο και η διασκέδαση) και έχτισε τη γέφυρα για την οποία έκανε λόγο ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους.

Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο βήμα. Τι βήμα, δηλαδή, άλμα! Πλέον τον λόγο έχει ο κόσμος. Του χρόνου δεν θα υπάρχουν περιορισμοί λόγω κορωνοϊού (εκτός αν εμφανιστεί καμιά παραλλαγή... δεινοσαύρων), του χρόνου επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Με δεδομένο ότι έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει στις τιμές, τις διευκολύνσεις, τον τρόπο διάθεσης και αποπληρωμής, ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια. Προφανώς θέλει και το ανάλογο "τυράκι" που δεν είναι άλλο από τις μεταγραφές. Εκεί θα έρθει και η ώθηση για να ζεσταθεί η "αγορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα νέα διαρκείας του ΟΦΗ: Από 130 ευρώ και με εκπτώσεις

Εισιτήρια διαρκείας ΟΦΗ: Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές

Ο ΟΦΗ «απορρόφησε» την αύξηση του ΦΠΑ στα εισιτήρια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.