ΟΦΗ και μετά... το χάος

SMS
21:05 | 26/12/2018

Ο ΟΦΗ είναι η επαρχιακή ομάδα με το μεγαλύτερο, μακράν της δεύτερης, μέσο όρο εισιτηρίων στη Super League.

Σε ένα πρωτάθλημα που ο μέσος όρος των εισιτηρίων είναι χαμηλός και ουσιαστικά τον κρατάνε ψηλά οι λεγόμενοι «μεγάλοι», ο ΟΦΗ είναι μακράν της δεύτερης η επαρχιακή ομάδα με τον καλύτερο μ.ο. Και εκτός αυτού, είναι η ομάδα που ξεπερνά κατά πολύ τον προσεχή της αντίπαλο, Ατρόμητο, ο οποίος μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά είναι η δυσάρεστη στα εισιτήρια.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Περιστεριώτες που -και φέτος- κάνουν φοβερή πορεία στη Super League, βρίσκονται στην τελευταία θέση των εισιτηρίων στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 915!

Ο ΟΦΗ είναι στην τέταρτη θέση με μέσο όρο 4.367 εισιτήρια, ενώ η επόμενη επαρχιακή ομάδα, η ΑΕΛ, έχει μέσο όρο 2.581! Εκτός αυτού, ο ΟΦΗ είναι στην 6η θέση του σχετικού πίνακα πίσω από -κατά σειρά- Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη και Παναθηναϊκό.

Είναι ξεκάθαρο πως όχι μόνο η δυναμική του ΟΦΗ είναι τεράστια, αλλά ομάδες με παράδοση και ιστορία στην πρώτη κατηγορία δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε... το μισό γήπεδό τους, την ώρα που η κρητική ομάδα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της στον πρώτο γύρο είχε μεγάλη παρουσία κόσμου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.