Αποκρουστικός ΟΦΗ και νέα ήττα-ντροπή!

ΟΦΗ

Ο κάκιστος ΟΦΗ ξύπνησε αργά και δεν απέφυγε ακόμα μία ντροπιαστική ήττα στο «Γεντί Κουλέ» (1-2) από την Κηφισιά.

Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΟΦΗ. Αρχικά απειλήθηκε δύο φορές από κόρνερ, με την Κηφισιά να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με Τεϊσέιρα και Οζέγκοβιτς και στο 10ο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία.

Ο Ματέους Σάντος έκανε μία εξαιρετική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πάτησε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπρεσάν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεσή του και ο ΟΦΗ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.

Αντίδραση μετά το 0-1 μη περιμένετε από τον ΟΦΗ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς φάση στα αντίπαλα καρέ, με μία αποκρουστική εμφάνιση που δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στην Κηφισιά. Μάλιστα, αν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να προκαλέσουν κι άλλη ζημιά στον «άρρωστο» ΟΦΗ που δεν αδυνατούσε να κάνει μία ευκαιρία της προκοπής για να απαντήσει στο γρήγορο τέρμα της ομάδας του Μπράτσου. Ένα εφιαλτικό κι απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο με έναν ΟΦΗ που μόνο με ομάδα δεν έμοιαζε, δίχως εγωισμό και τσίπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε όπως το άφησε στο πρώτο. Άνευρος, χωρίς αντίδραση, μία ψόφια ομάδα, όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Σε αντίθεση με την Κηφισιά που οι παίκτες μασούσαν σίδερα, έβγαζαν τρομερή πίεση στον ΟΦΗ και -το χειρότερο για τον Όμιλο- έφτασαν και σε δεύτερο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό ο Σάντος κέρδισε την μπάλα από τον Λάρσον, η μπάλα έφτασε στον Μενέντες, ο οποίος ταλαιπώρησε την άμυνα του ΟΦΗ, έκανε το γέμισμα και ο Οζέγκοβιτς αμαρκάριστος σκόραρε σε κενό τέρμα.

Στο 71ο λεπτό ο ΟΦΗ μείωσε το σκορ με... την πλάτη του Γιάννη Αποστολάκη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αφού χρόνος απέμενε, αλλά το θέμα είναι αν υπήρχε το σθένος για την πλήρη ανατροπή.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ το πάλεψε, αλλά εκτός από τον χρόνο είχε να αντιμετωπίσει και τον Μανούχο και τις καθυστερήσεις των παικτών της Κηφισιάς που έπεφταν συνεχώς κάτω.

Το 1-2 δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ υπέστη ακόμα μία σοκαριστική και ντροπιαστική ήττα από την ομάδα που πριν από τη σέντρα ήταν η τελευταία της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.