Βάλντας, έχεις πολλά να αλλάξεις!

ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Μανδά να κρατάει όρθιο τον βαριά άρρωστο ΟΦΗ στο 0-0 με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Καραβέλα παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3 και επιθετικό σχήμα, βάζοντας στα άκρα Ντουρμισάι-Τζου, τον Γκερέρο στην επίθεση, τον Τοράλ δημιουργικό στον άξονα και πίσω τους Περέα και Μεγιάδο. Αλλαγή είχαμε και στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Τοράρινσον να ξεκινάει βασικός.

Ο ΟΦΗ είχε διάθεση και επιθετική ορμή, αλλά οι παίκτες τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Ό,τι είχε να δείξει η κρητική ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν η εξ επαφής κεφαλιά του Περέα, μετά από κόρνερ, που κατέληξε άουτ. Από την άλλη, η Λαμία έπαιξε πίσω, αλλά από τα λάθη των γηπεδούχων δημιούργησε φάσεις για να "παγώσει" το "Γεντί Κουλέ". Κι εδώ ακριβώς ήταν το μελανό σημείο του ΟΦΗ, αφού τα λάθη έδιναν επιθέσεις στους φιλοξενούμενους.

Το 0-0 έγραψε την ιστορία του πρώτου ημιχρόνου, υπό το βλέμμα του Νταμπράουσκας που ήταν στα επίσημα, με τον ΟΦΗ να έχει τη διάθεση, αλλά να μη μπορεί να απειλήσει. Δικαίως τα "άκουσαν" οι παίκτες από τον κόσμο που τους αποδοκίμασε έντονα για την εικόνα τους.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που έχανε ευκαιρίες, με τον Μανδά να κρατάει όρθιο τον ΟΦΗ με τις επεμβάσεις του. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έβγαλε με εντυπωσιακές αποκρούσεις τις ευκαιρίες των Μανούσου και Ντε Βινσέτι στο 56ο και 57ο λεπτό την ώρα που ο ΟΦΗ έμοιαζε μία "άρρωστη" ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Η μόνη αντίδραση του ΟΦΗ ήταν το δοκάρι του Ντουρμισάι, με την Λαμία να εξακολουθεί να απειλεί την Κρητική εστία κυρίως λόγω των λαθών των γηπεδούχων.

Ο Καραβέλα έριξε στα τελευταία λεπτά στο ματς τους Ντιουσέ, Θεοδοσουλάκη και Μπιφουμά ελπίζοντας να βρει έστω την ύστατη στιγμή το λυτρωτικό γκολ. Το παιχνίδι είχε γίνει... ροντέο με την μπάλα πάνω-κάτω και τον ΟΦΗ να ψάχνει τον τρόπο να επιτεθεί προσέχοντας συνάμα την άμυνά του.

Το 0-0 δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ ούτε τώρα κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με τους οργανωμένους να αποδοκιμάζουν έντονα τους ποδοσφαιριστές. Ο Ομιλος είναι στους 6 βαθμούς, με τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη και δείχνει βαριά άρρωστος. Η γιούχα του κόσμου απολύτως δικαιολογημένη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον (68' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73' Στάικος), Περέα, Τζου (83' Ντιουσέ), Τοράλ (83' Μπιδουμά) Ντουριμισάι (83' Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Μανούσος (83' Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66' Σλίβκα), Ροντρίγκεζ, Μπεχαράνο (75' Γιακουμάκης) , Γκοράνοβ, Τσιλούλης (66' Ασκόβσκι), Κορνέζος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.