Ούτε τώρα ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Για δέκατο σερί ματς ο ΟΦΗ μακριά από τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ σε ένα έτσι κι αλλιώς δύσκολο και κρίσιμο αγώνα βρέθηκε μόλις στο 3ο λεπτό να κυνηγάει το σκορ μετά το γκολ του Ακούνια, στην πρώτη φάση του ματς.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά να ξεπεράσουν το σοκ και άρχισαν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Με την πάροδο του χρόνου ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή και έπαιξε τη Λαμία στο μισό γήπεδο βγάζοντας φάσεις για το 1-1.

Ο Φελίπε κύριος εκφραστής των φάσεων, έχοντας δοκάρι, ενώ η Λαμία απάντησε στην ευκαιρία λίγο μετά με τον Μπάουμαν να μπλοκάρει το κοντινό πλασέ του Τσιλούλη, στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων μετά το 0-1.


Τελικά ο ΟΦΗ βρήκε την ισοφάριση στο 38ο λεπτό. Ο Νέιρα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ είχε ακόμα δύο ευκαιρίες, πάλι με τον Φελίπε, ολοκληρώνοντας με μία αρκετά καλή εμφάνιση με βάση πάντα το σοκ του γρήγορου 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά, ο Πέπε Μελ έριξε στο ματς τον Ντίκο αντί του Νέιρα παίζοντας με δύο φορ, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία, στο 60ο λεπτό, με τον Ακούνια να πλασάρει άστοχα εξ επαφής.

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή, σε ένα παιχνίδι-ροντέο, αλλά φάσεις αδυνατούσε να βγάλει. Οι παρεμβάσεις του Μελ από τον πάγκο δεν έδωσαν βοήθειες και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη ευκαιρία του Ομίλου στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 88ο λεπτό με άστοχο σουτ του Αποστολάκη από κοντά.

Οι απέλπιδες προσπάθειες στα τελευταία λεπτά δεν έφεραν κάτι με το 1-1 να γράφει την ιστορία του ματς και τον ΟΦΗ να μένει μακριά από τη νίκη για 10ο σερί ματς!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.