Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ από νέο κάζο!

ΟΦΗ

Ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ από νέα ντροπιαστική ήττα από τον Λεβαδειακό (1-1) και το «Γεντί Κουλέ» εξακολουθεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα.

Αν κάτι δεν είχε το πρώτο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ» ήταν το γκολ. Φάσεις είχε και από τις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να είναι επικίνδυνος μπροστά και τον ΟΦΗ να έχει κι αυτός τις ευκαιρίες του για να πάρει το προβάδισμα.

Όχι ότι εντυπωσίασε με την εικόνα του ο ΟΦΗ. Κάθε άλλο. Ωστόσο, είχε τις ευκαιρίες, με Μπάκιτς και Ντίκο για να ανοίξει το σκορ. Νωρίτερα, ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ με Νίκα και Σαχπεκίδη σε ένα πρώτο μέρος που είχε φάσεις εκατέρωθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ με την κεφαλιά του Νίκα και αυτομάτως το παιχνίδι άλλαξε, όχι μόνο λόγω του 0-1, αλλά γιατί με τη γενικότερη εμφάνιση του ΟΦΗ δεν φαινόταν... αχτίδα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Ο Νταμπράουσκας έριξε στο ματς του Περέα και Νέιρα, αλλά προκοπή βρήκε... από τον Μπάκιτς. Συγκεκριμένα, στο 73ο λεπτό ο Μάρκο Μπάκιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού και έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον ΟΦΗ που έδειχνε να μη μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ είχε το χρόνο για να φτάσει στην ανατροπή, αλλά δεν είχε τις φάσεις και το καθαρό μυαλό. Ο Λεβαδειακός όταν οι παίκτες του δεν έπεφταν κάτω για να κάνουν καθυστερήσεις, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, ενώ στον έξτρα χρόνο είχε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Βινίσιους που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μανδάς.

Το 1-1 δεν άλλαξε, ο Μπάκιτς έσωσε τον ΟΦΗ από το κάζο και ο κόσμος αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές, απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (64' Περέα), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64' Νέιρα), Τοράρινσον, Μπάκιτς (80' Γκρόνινγκ), Ντίκο, Μπαλογιάννης (72' Μπιφουμά)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παζ (53' Ντεντάκης), Λιάγας, Χαμόντ, Μεχία (84' Μπελμόντ), Παναγιώτου, Νίκας (85' Τορό), Σαχπεκίδης (85' Σκβάρκα), Γιαννιώτας (53' Γερεμέγεφ)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.