Μεγάλη ανατροπή του ΟΦΗ με Νέιρα και Ντουρμισάι!

ΟΦΗ

Ο Νέιρα μπήκε και άλλαξε όλο το ματς και μαζί με τον Ντουρμισάι έφεραν τη νίκη-ανατροπή επί του Λεβαδειακού με 2-1!

Ένα απολύτως τίποτα ήταν ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος με τον Λεβαδειακό. Ένα τίποτα που δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει στον αγωνιστικό χώρο κι αν υπήρχε πλάνο δεν ήξερε πως να το εκτελέσει.

Ο ΟΦΗ των αλλαγών, με τον Νταμπράουσκας να κατεβάζει την ομάδα του με 4-4-1 και τους Μπουζούκη, Ντίκο και Θοράρινσον βασικούς, αλλά όχι τον Νέιρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα. Ναι, καλά διαβάσατε. Στην πρώτη φάση, στο πρώτο κόρνερ του Λεβαδειακού, ο Ντουρμισάι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 0-1.

 

Ο ΟΦΗ είχε να αντιμετωπίσει το σοκ του γρήγορου γκολ, τον διαιτητή που χάριζε κάρτες στους παίκτες του Λεβαδειακού, είχε να αντιμετωπίσει την κακή του τη μοίρα ψάχνοντας την ισοφάριση. Οι κεφαλιές του Μπουζούκη, του Περέα και του Ντίκο ήταν οι μοναδικές φάσεις του ΟΦΗ χωρίς αντίκρισμα (δεν έκανε ούτε σουτ στο πρώτο ημίχρονο!), από την άλλη ο Λεβαδειακός βρέθηκε από το πουθενά να προηγείται και μετά έπαιζε μόνο άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε με ορμή αλλά είχε να αντιμετωπίσει και τη διαιτησία του Αγγελάκη, ο οποίος μαζί με τον VAR δεν είδαν πέναλτι σε δύο φάσεις, στην πρώτη είδε επιθετικό φάουλ του Ντουρμισάι πριν τη φάση (νωρίτερα ο Βούρος πάνω στη γραμμή γλίτωσε τον ΟΦΗ από το 0-2).

Ο ΟΦΗ και ο κόσμος "έβραζαν", ενώ ο Ντουρμισάι απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις στο 56' με κοντινό σουτ.

Όλα άλλαξαν για τον ΟΦΗ στο 74ο λεπτό. Η τριπλή αλλαγή του Νταμπράουσκας με Νέιρα, Μπιφουμά και Ντιουσέ αντί των Μπαλογιάννη, Μεγιάδο και Ντίκο έφερε την ισοφάριση. Μισό λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς, εν μέσω αποθέωσης, ο Νέιρα ο αθεόφοβος βρήκε δίχτυα και με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έδωσε νέο ενδιαφέρον.

Στο 82' ήρθε η μεγάλη ανατροπή με τον Ντουρμισάι! Η μπάλα "χάθηκε" μετά από ωραίο συνδυασμό (με τον Νέιρα να κάνει τρομερή κάθετη) και ο Ντουρμισάι από κοντά σε κενό τέρμα έκανε το 2-1 και εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ. Μάλιστα, σε μία τρομερή στιγμή, έβαλε τα κλάματα μετά το γκολ με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν!

Ο ΟΦΗ κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα με ηρεμία και ψυχή, δεν άφησε τον Λεβαδειακό να απειλήσει για το 2-2 και πήρε το τρίποντο.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας εφετινή νίκη του Ομίλου η οποία ήρθε με τρομερή ανατροπή και χιτσκοκικό τρόπο! Και κόντρα διαιτησία! Ο ΟΦΗ πάει πλέον στη διακοπή με καθαρό μυαλό για να ανασκουμπωθεί και να κάνει μία καλύτερη πορεία.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο (74' Ντιουσέ), Περέα, Μπουζούκης (61' Τζου), Ντίκο (74' Μπιφουμά, Μπαλογιάννης (74' Νέιρα), Ντουρμισάι (87' Στάικος).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.