ΟΦΗ, μην ΠΑΣ πιο κάτω…

12:12 | 21/02/2021

Ο Όμιλος θέλει διακαώς ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα στους «Ζωσιμάδες».

Σε μία από τις τελευταίες «στροφές» της κανονικής περιόδου ο ΟΦΗ έχει εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, Capitano.gr).

Το έργο του δε θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σ’ ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ωστόσο, δεν υπάρχουν πλέον άλλες δικαιολογίες. Οι «ασπρόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να μην βρεθούν σε ακόμη πιο άσχημη θέση, καθώς έχουν ήδη χάσει πολύτιμο έδαφος.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου βρίσκεται σε τραγική φάση και κινδυνεύει να μπει με… άγχος στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο ΟΦΗ, μάλιστα, έχει ένα καταστροφικό σερί, αφού μετράει 6 συνεχόμενες ήττες, επίδοση που τον έχει αφήσει αρκετά χαμηλά στη γενική κατάταξη.

Περιθώρια, επομένως, για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν, μιας και σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο «σκούρα» για τον Όμιλο.

Οι Ηπειρώτες είναι αρκετά δυνατοί, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Όποια, όμως, και να είναι η κατάσταση του αντιπάλου, η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπορεί ν’ αναπροσαρμόσει τα σχέδια της.

Σε κάθε παιχνίδι, εξάλλου, ο ΟΦΗ στοχεύει πάντα για τη νίκη, κάτι που θα κάνει και το απόγευμα στη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα «διπλό» θα αποτελέσει μία σημαντική τονωτική ένεση για τον Όμιλο και θα προσφέρει ηρεμία ενόψει της συνέχειας.

Το τελευταίο διάστημα το συγκρότημα του Σίμου πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις, κάτι που θέλει ν’ αλλάξει, αν και στην παρούσα φάση εκείνο που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα.

Το απουσιολόγιο του 43χρονου προπονητή δεν είναι «λευκό» για άλλη μία φορά την τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, για τον σημερινό αγώνα δεν υπολογίζονται Γιάννου, Σαρδινέρο, Βούρος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Σακόρ, Βαζ και Μεγιάδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.