Ο ΟΦΗ... δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε

ΟΦΗ

Ο εξαιρετικός ΟΦΗ του α' μέρους έμεινε... στα αποδυτήρια στο δεύτερο και ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή (1-2).

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς όπως αναμενόταν και είχαμε γράψει με τον Μαρινάκη στα δεξιά της άμυνας, τον Περέα και τον Μεγιάδο στον άξονα πίσω από τον Τοράλ και τον Λάρσον δεξί εξτρέμ (αριστερό ο Ντίκο).

Τακτικά ο Ομιλος ήταν διαβασμένος, ενώ ήταν και επικίνδυνος μπροστά χάνοντας δύο ευκαιρίες με Γκερέρο και Ντίκο. Αυτή του Γκερέρο ήταν και η μεγαλύτερη, στο 5ο λεπτό, με τον φορ του ΟΦΗ να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, το έκανε μία φορά στο 15' σε κοντινή κεφαλιά του Μασούρα που κατέληξε άουτ. Σιγά-σιγά οι Πειραιώτες πήραν την κατοχή, με τον ΟΦΗ να ψάχνει τους κενούς χώρους για να απειλήσει.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαμπού, σε τρομερή επέμβαση του Μανδά και λίγο αργότερα, στο 40' ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ. Ο Τοράλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντόι στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ με τον Όμιλο να παίρνει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πέναλτι που κέρδισε ο Βρουσάι και εκτέλεσε ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά ο Μανδάς με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε κρατώντας το 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ, με τον Μίτσελ να ρίχνει Γκάρι Ροντρίγκες και Χάμες, αλλάζοντας το σύστημα. Στο 58ο λεπτό ο Ολυμπιακός βρήκε τελικά την ισοφάριση με πλασέ του Γκάρι Ροντρίγκες, βάζοντας δύσκολα στον Όμιλο. Πριν το 1-1 ο Νιόπλιας έριξε στο ματς τον Ντιουσέ αντί του Ντίκο, διαβάζοντας ουσιαστικά την υπεροχή του Ολυμπιακού στο β' μέρος στην κατοχή και την κυκλοφορία. Δεν γλίτωσε, όμως, την ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με την καλή εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος... να μένει στα αποδυτήρια. Η Κρητική ομάδα δεν μπορούσε να απειλήσει σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που βρήκαν και δεύτερο γκολ, στο 80ο λεπτό, με κεφαλιά του Μακαμπού.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει, πέταξε στα σκουπίδια την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό που έφερε τούμπα το αποτέλεσμα και το ματς. Ακόμα μία ήττα για τον ΟΦΗ, μένει όμως το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε για την προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (73' Τζου), Περέα, Τοράλ (63' Ντουρμισάι), Λάρσον, Ντίκο (46' Ντιουσέ), Γκερέρο

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι (46' Χάμες), Άβιλα (39' λ.τ Βρουσάι), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (80' Μαρσέλο), Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπιέλ (74' Βαλμπουενά), Μασούρας (46' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.