Κακό βράδυ και ήττα χωρίς αντίδραση για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Στράβωσε από νωρίς το ματς, ο ΟΦΗ έκανε κακή εμφάνιση και ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-2).

Στραβά ξεκίνησε το ματς για τον ΟΦΗ, στραβά συνεχίστηκε. Ο Ομιλος μπήκε με κατοχή στην αναμέτρηση χωρίς να δεχθεί πίεση από τον Ολυμπιακό, αλλά είχε την ατυχία να δεχθεί γκολ στην πρώτη φάση των Πειραιωτών.

Στο 10ο λεπτό μετά από σέντρα του Μασούρα ο αμαρκάριστος Ποντένσε από κοντά με σκαστό σουτ έκανε το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ στο 25' έχασε με τραυματισμό τον Μπάκιτς και βραχυκύκλωσε στη δημιουργία. Η είσοδος του Φελίπε και η κοινή παρουσία με Ντίκο δεν έδωσε κάτι στην Κρητική ομάδα που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνει τελική φάση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και έψαξε το δεύτερο γκολ δημιουργώντας ρωγμές στην άμυνα του ΟΦΗ που έβγαζε προβλήματα.

Στο δεύτερο μέρος ο Νταμπράουσκας έριξε στο ματς τον Αμπάντα στη θέση του Καρώ ψάχνοντας τον τρόπο για να δημιουργήσει φάσεις στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Δυστυχώς, όμως, για τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός βρήκε δεύτερο γκολ πάλι στο ξεκίνημα του ημιχρόνου. Ο Βούρος έκανε το λάθος γύρισμα, ο Γιόβετιτς πήρε την κατοχή από τα αριστερά, γύρισε στον Ποντένσε, ο οποίος προ κενής εστίας σκόραρε στο 54ο λεπτό για το 0-2.

Το γκολ έμοιαζε με ταφόπλακα για τον ΟΦΗ που δεν έβρισκε αντίδραση και παρά τις αλλαγές του Νταμπράουσκας, προκοπή δεν είδε. Ένα πλασέ του Τοράλ ήταν ό,τι είχε να δείξει ο Ομιλος που έμοιαζε με παραδομένη ομάδα όσο περνούσε ο χρόνος. Κάτι λογικό αφού το 0-2 ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Η πρώτη εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ ήρθε φυσιολογικά βάσει εικόνας, αφού η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε κακό βράδυ και δεν έβγαλε αντίδραση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.