Συμφωνεί ο ΟΦΗ για αλλαγή ημέρας, τη Δευτέρα το ντέρμπι με Ολυμπιακό

SMS
18:54 | 23/10/2023

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί ότι το ΟΦΗ - Ολυμπιακός θα μεταφερθεί το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στο ''Γεντί Κουλέ''

Από το πρωί του Σαββάτου, το Capitano.gr κατέγραφε την αυξημένη πιθανότητα το ΟΦΗ - Ολυμπιακόςγια την 9η αγωνιστική, να μην πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (29/10) αλλά την Δευτέρα (30/10). Πλέον, μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωση της αλλαγής ημέρας αλλά και ώρας αφού πέρα από τον Ολυμπιακό, η αλλαγή ημερομηνίας βρίσκει θετικό και τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/10) τη Γουέστ Χαμ στη φάση των ομίλων του Europa League με τους ''ερυθρόλευκους'' να ζητούν να αλλάξει ημέρα κι ώρα και να μεταφερθεί για το βράδυ της Δευτέρας (30/10), ώστε οι ερυθρόλευκοι να έχουν μία παραπάνω ημέρα για ξεκούραση.

Αυτό φαίνεται ότι βρίσκει σύμφωνο και τον ΟΦΗ με το παιχνίδι πιθανότατα να οριστικοποιείται για το βράδυ της Δευτέρας μετά τις 20.30, πιθανόν 21:30. Μάλιστα, την ίδια ημέρα υπάρχει και το άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19.30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.