Σκληρή τιμωρία για τον κάκιστο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ανεκμετάλλευτη πέρασε η γκολάρα του Μπαϊνοβιτς και ο ΟΦΗ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό με 1-2.

Άλλο το κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ κατέβηκε κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Δέλλα να επαναφέρει την... κανονικότητα στην ενδεκάδα, με τους Φούντα, Γιούνγκ, Μπαϊνοβιτς και Νους να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα.

Το πρώτο μέρος είχε ρυθμό κι ένταση, αλλά κλασικές ευκαιρίες δεν είχε. Ο ΟΦΗ, ωστόσο, βρήκε το γκολ, στο 18ο λεπτό, ένα εκπληκτικό σουτ του Μπαϊνοβιτς και πήρε τα πάνω του.

Το γκολ έδωσε την αναμενόμενη ορμή για κάποια λεπτά, αλλά στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή και έψαξε την ισοφάριση, χωρίς όμως να βάλει δύσκολα στον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα και πήρε τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και εμφάνισαν πάλι τα γνωστά συμπτώματα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τον τρόπο για να απειλήσουν τον Χριστόπουλο.

Ο ΟΦΗ ήταν πάντως η ομάδα που έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά η μπάλα τον τιμώρησε στο 65ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Λιάβα, ο Στάγιτς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χατζηγεώργο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ δεν ξύπνησε τον ΟΦΗ, ίσα-ίσα που με την εικόνα του έκανε τον Παναιτωλικό να μοιάζει με Μάντσεστερ Σίτι! Κάκιστη η εικόνα του Ομίλου, με τον Παναιτωλικό να κυριαρχεί στο χορτάρι ψάχνοντας την ανατροπή.

Αυτή ήρθε στο 82' με τυχερό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Χριστόπουλου, ο οποίος άπλωσε το πόδι του στο σουτ του Μπελεβώνη και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ δεν γλίτωσε την ήττα και δεν μπορεί να λέει ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο βάσει της εικόνας του. Προηγήθηκε αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε και με παίκτες-κλειδιά σε κακή μέρα, γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και έχασε και το αήττητο στο «Γεντί Κουλέ», μένοντας στους 8 βαθμούς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.