Νίκη-ανάσα για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και πήρε βαθμολογική ανάσα με το γκολ-πέναλτι του Φελίπε (1-0 τον Παναιτωλικό).

Βλέποντας τον αγώνα το ερώτημα που γεννήθηκε είναι πως θα καταφέρει ο ΟΦΗ να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού. Το «πούλμαν» της αγρινιώτικης ομάδας δυσκόλευε τον Όμιλο, ο οποίος παρατάχθηκε τόσο με τον Μπρεσάν όσο και με το Μπάκου και τον Πέπε Μελ να βάζει πιο μπροστά τον Αμπάντα, θέλοντας να βρει λύσεις είτε από τα «φτερά» είτε από τον Τοράλ (άξονας).

Τελικά ο ΟΦΗ βρήκε τη λύση από το σημείο του πέναλτι, με τον Λουίς Φελίπε να ανοίγει το σκορ στο 28ο λεπτό δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το 1-0 άνοιξε τους χώρους, αφού ο Παναιτωλικός ήταν αναγκασμένος να επιτεθεί. Ο ΟΦΗ με την ορμή του γκολ ήταν πιο επιθετικός και έψαξε το δεύτερο γκολ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις. Μπορεί να μη τα κατάφερε, αλλά το παιχνίδι είχε πάει στα μέτρα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με αλλαγή και συγκεκριμένα τον Σωτηρίου να παίρνει τη θέση του Μπάουμαν στο τέρμα, με τον Ελβετό να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αλλαγές είχαμε κι άλλες από τον Μελ (έβαλε Αποστολάκη, Νέιρα και Μοσκέρα) βλέποντας την ομάδα του να οπισθοχωρεί και τον Παναιτωλικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

Το ματς κυλούσε βασανιστικά με τον Παναιτωλικό να βάζει δύσκολα στον ΟΦΗ και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα και η αλήθεια είναι πως το έκαναν, βελτιώθηκαν σε αυτό από το 75' και μετά.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη απείλησε στο 81ο λεπτό με επικίνδυνο σουτ του Χουάνπι που έφυγε λίγο άουτ ανησυχώντας τον Σωτηρίου.

Στα τελευταία λεπτά οι Αγρινιώτες ζόρισαν τον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του Μελ κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τις 2 Οκτωβρίου, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν (46΄ Σωτηρίου), Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα (58΄ Αποστολάκης), Μπάκου (58΄ Μποσκέρα), Τοράλ (66΄ Νέιρα), Φελίπε (83΄ Ντικό)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Σίλβα, Μπρούνο Ντουάρτε (75΄ Μπακάκης), Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες (83΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Λιάβας, Σενγκέλια (65΄ Μπουζούκης), Καρέλης (65΄ Πέδρο)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.