ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κι όμως με αυτά τα στατιστικά... ο ΟΦΗ έχασε!

SMS

Ο ΟΦΗ ήταν επιθετικός απέναντι στον Παναιτωλικό, το λένε και οι αριθμοί, αλλά στο ποδόσφαιρο... οι αριθμοί δυστυχώς δεν κερδίζουν.

Ο Όμιλος έχασε 4-2 από τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς-ροντέο, έχοντας περισσότερες τελικές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Super League, τα στατιστικά της σαββατιάτικης αναμέτρησης ήταν αυτά:

οφη-παναιτωλικοςstats.jpg#asset:365958


Ο ΟΦΗ είχε 19 τελικές απέναντι στην εστία του Μελισσά, με 6 σουτ εντός μεγάλης περιοχής και 10 σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ είχε και τρεις κεφαλιές. Ο Παναιτωλικός είχε 10 τελικές, με 8 εντός περιοχής και 1 εκτός περιοχής.

Σε αυτά προσθέστε και τις 6 αποκρούσεις που καταγράφηκαν από πλευράς Παναιτωλικού για να καταλάβετε την ανωτερότητα του Ομίλου στους αριθμούς, αλλά και στο γήπεδο, αφού η Κρητική ομάδα έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει έστω την ισοπαλία. Προδόθηκε, όμως, από την άμυνά του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τελικών, το έκανε και με τον ΠΑΣ, το έκανε και με τον Απόλλωνα, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Αλλά οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και ο ΟΦΗ εξακολουθεί να αδικεί τον εαυτό του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.