Ξεμπούκωσε ο ΟΦΗ στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Δέλλα!

ΟΦΗ

Ο χορταστικός ΟΦΗ διέλυσε 4-0 τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ» στην επίσημη «πρώτη» του Δέλλα στον πάγκο.

Το εντυπωσιακό και τρομερό δεκάλεπτο του ΟΦΗ όπου ήρθε το 3-0 επί του Πανσερραϊκού απέδειξε πως όλα ήταν, κυρίως, θέμα ψυχολογίας. Ο Δέλλας δεν έχει μαγικό ραβδί, η ενδεκάδα που κατέβασε ήταν επιθετική, όπως επιθετική ήταν και του προκατόχου του Μελ, αλλά έβλεπες έναν ΟΦΗ απελευθερωμένο, με σωστές επιλογές και δίχως άγχος να ψάχνει το γκολ.

Όλα άλλαξαν στο ματς μετά το 1-0, εκεί όπου ήρθε η απόλυτη απελευθέρωση του ΟΦΗ. Μπάκου και Ισέκα συνεργάστηκαν άψογα με «1-2», στο 23ο λεπτό, με τον φορ του ΟΦΗ να εκτελεί άψογα δίνοντας το προβάδισμα στην Κρητική ομάδα. Η ειδοποιός διαφορά με άλλα ματς ήταν ότι μετά το 1-0 ο ΟΦΗ συνέχισε να παίζει επιθετικά, δεν κλείστηκε. Στο 29' ο Λαμπρόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 2-0 και στο 33ο λεπτό ο Ισέκα και πάλι, μετά από εξαιρετικά συνεργασία Τοράλ-Μπακού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μάλιστα, αν ο Τοράλ ήταν εύστοχος λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσε το σκορ να είναι στο 4-0. Οσον αφορά στον Πανσερραϊκό δεν βρήκε απάντηση στο εντυπωσιακό δεκάλεπτο του Ομίλου και δεν απείλησε τον Μπάουμαν.

Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ο ΟΦΗ έκανε περισσότερο διαχείριση, ενώ ο Πανσερραϊκός, με τον Γκαρσία να κάνει μαζεμένες αλλαγές, προσπαθούσε να βγάλει αντίδραση.

Με το 3-0 υπέρ του ο Όμιλος δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην ομάδα των Σερρών, με τον Δέλλα να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, βλέποντας στο 74' τον νεοεισελθόντα Λουίς Φελίπε να ακουμπά το 4-0 με ωραίο γυριστό σουτ.

Στο 79ο λεπτό ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Ο ΟΦΗ χτύπησε στην αντεπίθεση και ο Μπάκου με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 4-0 σκοράροντας κι αυτός, μετά τον Ισέκα, το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα.

Ο ΟΦΗ έφτασε στην εντυπωσιακή επικράτηση με 4-0, ο Δέλλας έκανε ιδανικό ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία και -ίσως το σημαντικότερο- ο κόσμος, που επέστρεψε στο γήπεδο, χόρτασε γκολ και μπάλα δίχως άγχος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.