Ατσάλινος ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ένας τρομερός ΟΦΗ με ορμή πάθος και χαμένες ευκαιρίες ήρθε 1-1 με τον ΠΑΟΚ με το γκολ του Διαμαντή στις καθυστερήσεις!

Ο Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με δύο μετααγραφικά αποκτήματα στην ομάδα, τα τελευταία χρονικά, τους Περέα και Γκερέρο, ο Λάρσον επέστρεψε στην ενδεκάδα, ο Ντίκο έπαιξε δεξί εξτρέμ και ο Όμιλος έπαιξε με τρεις πίσω.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς καλύτερα από τον ΠΑΟΚ απειλώντας δύο φορές τον Κοτάρσκι, αλλά ο Δικέφαλος ήταν τυχερός και άνοιξε το σκορ από το πουθενά.

Στο 9ο λεπτό ο Νάρεϊ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και έκανε το 0-1, με το VAR να εξετάζει τη φάση (βοηθός και Σιδηρόπουλος έδωσαν οφσάιντ) και να μετράει το γκολ.

Η ψυχρολουσία του 0-1 δεν πτόησε τον ΟΦΗ που συνέχισε με πίεση και νεύρο και ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ, βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μπροστά συνέχισε να είναι απειλητικός χάνοντας ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε τον Βιεϊρίνια στο 25' με τραυματισμό, έπαιζε περισσότερο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα λάθη του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Ντιουσέ, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Ολιβέιρα, το παιχνίδι έγινε ροντέο με ωραίο ρυθμό και τον ΟΦΗ να βγάζει τρομερό πάθος, αλλά και τον Σιδηρόπουλο να τα κάνει μπάχαλο πολλές φορές με σφυρίγματα κατά του ΟΦΗ. Τελικά το 0-1 δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ δεν πήρε κάτι από την καλή του εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα λεπτά είδαμε λίγη μπάλα λόγω των διακοπών. Είτε γιατί βρισκόταν κάτω παίκτης του ΠΑΟΚ είτε λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί του ΟΦΗ δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά έχοντας την κατοχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο ΟΦΗ έγινε πιο πιεστικός, με τον Νιόπλια να ρίχνει στο ματς και τον Ντουρμισάι (αντί του Πασαλίδη).

Ο ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο, αλλά και 11 παίκτες, αφού ο Σιδηρόπουλος χάρισε την κόκκινη στον Λύρατζη για φάουλ στον Ντίκο που έβγαινε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ του Δικεφάλου. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε λανθασμένα κίτρινη, ενώ απορίας άξιο είναι τι έκανε το VAR.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ που στο δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν κακός και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Όμιλο στο πάθος και τον ρυθμό.

Ο ΟΦΗ πήρε τελικά αυτό που άξιζε με χιτσκοκικό φινάλε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (θυμίζουμε πως 7 λεπτά ήταν η διακοπή λόγω των καπνογόνων).

Ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Διαμαντής με κεφαλιά έκανε το 1-1! Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία στο τέλος σε ένα ματς που κυριάρχησε και άξιζε και τη νίκη. Το πάλεψε, όμως, μέχρι το φινάλε και δικαιώθηκε με το γκολ του Διαμαντή σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης (63' Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Περέα (83' Στάικος), Λάρσον, Μπαλογιάννης (79' Τοράρινσον), Ντιουσέ, Ντίκο, Γκερέρο (83' Μπιφουμά)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Βιεϊρίνια (25' λ.τ. Τσαούσης), Κουλιεράκης, Ντάντας, Κούρτιτς (79' Σβαμπ),Νάρεϊ, Ντόουγκλας (72' Ελ Καντουρί), Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72' Τόμας)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.