Νέα γκέλα για τον τραγικό ΟΦΗ και κράξιμο από τον κόσμο!

ΟΦΗ

Κάκιστος ο ΟΦΗ, πέταξε στα σκουπίδια το γρήγορο γκολ του Μαρινάκη και άφησε ακόμα δύο βαθμούς (1-1 με τον ΠΑΣ).

Ματς σαν κι αυτά θέλουν ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος. Ο ΟΦΗ έκανε ακριβώς αυτό, μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο! Συγκεκριμένα, ο Ριέρα από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φελίπε σούταρε στα σώματα, ο Μαρινάκης ακολουθούσε και σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το ιδανικό ξεκίνημα του Ομίλου είχε και συνέχεια, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την ορμή και συνέχισαν επιθετικά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, το οποίο ακούμπησαν σε δύο περιπτώσεις, αμφότερες με τον Ντίκο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του 14ου λεπτού όταν ο Ντίκο βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, τον πέρασε και πλάσαρε, αλλά ο Εραμούσπε με σπριντ πρόλαβε πάνω στη γραμμή κι έδιωξε σε κόρνερ.

Η πρώτη απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 17' από στημένο και συγκεκριμένα από εκτέλεση κόρνερ με τον Εραμούσπε να παίρνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπάουμαν.

Ο ΠΑΣ σιγά-σιγά πήρε τα πάνω του και ο ΟΦΗ έχασε το μομέντουμ που είχε από το γρήγορο 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και οι γηπεδούχοι έψαχναν τις φάσεις μέσω αντεπιθέσεων.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ απείλησε ξανά με κοντινό σουτ του Σόρια που έδιωξε ο Μπάουμαν.

Ο Μπάουμαν ήταν αυτός που και στο δεύτερο ημίχρονο κρατούσε όρθιο τον ΟΦΗ με τις επεμβάσεις του. Ο ΟΦΗ δεν μπήκε καθόλου καλά αφήνοντας τον ΠΑΣ να κάνει το παιχνίδι του και να πατάει στην αντίπαλη περιοχή, χάνοντας ευκαιρίες.

Η είσοδος Μοσκέρα και Νέιρα δεν βοήθησαν τον Όμιλο, δεν έδωσαν λύσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στην ηρεμία που χρειαζόταν η Κρητική ομάδα, η οποία έπαιζε με τη φωτιά και το εύθραυστο 1-0 έδινε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν, κυρίως λόγω της κακής εμφάνισης του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να παίζει με τη φωτιά και δεν γίνεται πάντα να υπάρχει ένας Μπάουμαν να τον σώζει. Στο 86' ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είδε τον Εραμούσπε να ισοφαρίζει και τον κόσμο να ξεσπά δικαιολογημένα σε έντονες αποδοκιμασίες.

Στα τελευταία λεπτά ο Ομιλος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έβγαλε φάσεις για να πάρει τη νίκη, αλλά το 1-1 έγραψε την ιστορία του αγώνα και πάλι καλά, αφού με τη συνολική του εμφάνιση ο ΟΦΗ δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (71’ Λάρσον), Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (90’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ντίκο (61’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Μοσκέρα), Φελίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46’ Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.