Ξέσπασε στον ΠΑΣ ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Χορταστικός ο ΟΦΗ, επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα που έπαιζε για πάνω από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες.

Με τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και προκοπή δεν βρήκε. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη του φάση στο ματς, στο 10ο λεπτό, ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με το γκολ του Αντριάν Ριέρα. Η ειδοποιός διαφορά των δύο αγώνων.


Το γρήγορο γκολ του Ομίλου βοήθησε ψυχολογικά τους παίκτες του Δέλλα, με τον ΠΑΣ να παίζει πιο ανοιχτά και να δίνει χώρους. Το γκολ άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αλλά αυτό που διαφοροποίησε το παιχνίδι ήταν η αποβολή του Εραμούσπε, μετά από έλεγχο του διαιτητή με onfield review (αρχικά είχε δώσει κίτρινη) στο 22ο λεπτό.


Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ΟΦΗ μάλλον μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ αν και με παίκτη λιγότερο να πιέση. Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις για να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα, αλλά υπήρχε επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια.

Τελικά ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Μπάκου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη πάσα του Τοράλ και πλάσαρε για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βρήκε χώρους και δημιούργησε φάσεις στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 58ο λεπτό βρήκε το τρίτο γκολ με τον Ισέκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον.

Με το 3-0 υπέρ του ΟΦΗ και τον ΠΑΣ με παίκτη λιγότερο, το παιχνίδι στο β' μέρος δεν αξίζει κριτικής. Ο Δέλλας άρπαξε την ευκαιρία και έκανε αλλαγές δοκιμάζοντας πρόσωπα όπως τον Θεοδοσουλάκη δεξί μπακ. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση αφού όλα πλέον ήταν κατά του.

Στο 86ο λεπτό ήρθε το 4-0 για την Κρητική ομάδα. Ο Φελίπε βρήκε πανέμορφα τον Ριέρα, ο οποίος στα δεξιά εντός περιοχής, έκανε το σουτ δυνατά και νίκησε τον Νάγκι, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις ο Ομιλος είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πάει το σκορ σε... αστρονομικά επίπεδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.