ΟΦΗ: Πολύ βαριά ήττα της Κ15 από τον Παναθηναϊκό

11:00 | 20/02/2022

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα της Κ15 του ΟΦΗ με συνέπεια να ηττηθεί με 0-7 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα δύο ματς:

Με σημαντικές απουσίες λόγω ίωσης, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, δίχως προετοιμασία και με παιδιά της Κ14 να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, η Κ15 του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με σκορ 7-0 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ατσαλένιου το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2).

Η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες με τον Ντάγια στο 10’ και τον Παντερή στο 20’, όμως κανένας από τους δυο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα εντός της αντίπαλης εστίας.

Tα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Γερονικολόπουλος (28’, 53′), Μπόκος (30′, 60′), Ζέκα (67′), Σώκος (73′), Γεωργόπουλος (78′).

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Λαγουδάκης, Ντρέκα, Κωνσταντακόπουλος, Νινιράκης, Παντερής (45’ λ.τ. Κατελλιανάκης), Τσελεγγίδης (68’ Φιντικάκης), Ακουμιανάκης, Πατραμάνης (68’ Χέιλυ), Ντάγια, Δεσποτόπουλος (55’ Μιχαλάκης).

Ισόπαλη η Κ19 με τον Ιωνικό

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ιωνικού, σε αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19. Η ομάδα μας είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, με τον Χαλκιαδάκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Λέλεκα πέρασε επίσης εκτός εστίας, μετά από σέντρα του Κορνιλάκη.

Στο 39ο λεπτό ο Λαμάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νικολακόπουλου για το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και στο β’ ημίχρονο. Στο 50’ ο Αποστολάκης έκανε το σουτ, με τον Νικολακόπουλο να του λέει «όχι», ενώ στο 61’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση και στο σουτ του Λαμάι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λέλεκα.

Στο 80’ ο Παπαναστασίου νίκησε τον Μιράσι σε τετ α τετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ιωνικό, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ματς.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 85ο λεπτό, καθώς ο Χαλκιαδάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Γιακουμάκης (62’ Κουτσουπιάς), Λέλεκας (80’ Βιτώρος), Λαμάι, Αποστολάκης, Φαϊτάκης (85’ Μακράκης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.