ΟΦΗ: Τέλος καλό, αλλά όχι όλα καλά

09:37 | 28/04/2024

Ο ΟΦΗ πρέπει να ξεκινήσει κιόλας από σήμερα να σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Τελείωσε η χρονιά για τον ΟΦΗ, χωρίς να μπορέσει να κάνει νίκη εκτός έδρας, αν και είχε τις φάσεις, είχε τα δοκάρια αλλά φαίνεται πως δεν το χει στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Κι αν ούτε χθες, που μέχρι που έβαλε το γκολ της ισοφάρισης δεν υπήρχε ο αντίπαλος στο γήπεδο, δεν πέτυχε νίκη στην Τρίπολη τότε άραγε πότε; Τέλος πάντων φιλοσοφικά ερωτήματα είναι αυτά, το γεγονός είναι πως σε μια γκραν γκινιόλ αγωνιστική έπεσε η Κηφισιά, σώθηκαν οι υπόλοιποι και έμεινε τελικά ως μια ανορθογραφία πως η μοναδική ομάδα που δεν κέρδισε φέτος εκτός έδρας ήταν ο ΟΦΗ, μελανό στίγμα σε μια κακή χρονιά που δεν μπορείς να πανηγυρίζεις πως σώθηκες την προτελευταία αγωνιστική των play out.

Κατεβασμένα κεφάλια, περίσκεψη και ξεσκαρτάρισμα για την ομάδα που πρέπει να ξεκινήσει κιόλας από σήμερα να σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. Και βέβαια μιας και είναι ο Μπούσης εδώ είναι ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα σε νέα βάση, ο κόσμος της ομάδας, η ιστορία της και η φανέλα της απαιτούν μιαν άλλη προσέγγιση στο σχεδιασμό του ΟΦΗ για το 2024-2025.

Να πάρουν έναν τεχνικό διευθυντή κανονικό να σχεδιάσει με βάση που εκείνος (όποιος επιλεγεί) αποφασίσει κι επιτέλους να κάνουμε αυτό που έγινε μόνο την πρώτη χρονιά του Σίμου.

Η ομάδα δεν της αξίζει αυτή η εικόνα τώρα πια που τελείωσε η κακή αυτή χρονιά που ξεκίνησε με στόχο την εξάδα και βρεθήκαμε να παίζουμε το… κορόιδο με τον Αστέρα Τρίπολης στα τελευταία 40 λεπτά για να τη βγάλουμε καθαρή και οι δύο, ας αναλογιστούν όλοι όσοι την έφεραν αντί να πανηγυρίζει απλά να ανακουφίζεται.

Ο κόσμος που τόσο γενναιόδωρα πρόσφερε τη στήριξη του απαιτεί μια δόση αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης. Υπάρχουν υπεύθυνοι ας βγουν και να μιλήσουν!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.