ΟΦΗ: Το χρονικό της μεταγραφής Καστάνιος

15:29 | 26/01/2021

Τι είπε ο μάνατζερ του Λουκ Καστάνιος για την συμφωνία του Ολλανδού επιθετικού με τον ΟΦΗ

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, μίλησε στο www.sdna.gr - για το χρονικό της μεταγραφής του Ολλανδού επιθετικού στην ομάδα του Ηρακλείου και τα πρόσωπα – «κλειδιά» για την ολοκλήρωση του deal.

Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού με το πλούσιο βιογραφικό με τον εκπρόσωπο του παίκτη να μιλάει για το πως εξελίχθηκε το χρονικό της μεταγραφής στον ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι πως για τον Καστάνιος υπήρχε ένα μόνιμο ενδιαφέρον τα πέντε τελευταία χρόνια από αρκετές ελληνικές ομάδες. Ωστόσο τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθει στην Ελλάδα, αφού είχε άλλες προτεραιότητες. Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο υπήρξε η κρούση του ΟΦΗ που τον έβαλε σε σκέψεις…» τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του Ολλανδού φορ και πρόσθεσε:

«Στον Καστάνιος έκανε μεγάλη και θετική εντύπωση το project του ΟΦΗ και στο τέλος τον κέρδισε.

Μεγάλο ρόλο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έπαιξε η επικοινωνία που είχε με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, καθώς και με τον μεγαλομέτοχο του κλαμπ, Μιχάλη Μπούση.

Συν ό,τι οι συμπατριώτες του Βάτερμαν και Ντε Γκουζμάν του μετέφεραν τα καλύτερα για τον ΟΦΗ. Το ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με το γενικότερο project της ομάδας τον κέρδισαν και έτσι πήρε την απόφαση να έρθει στο Ηράκλειο».

Όσο για τους τίτλους τέλους της θητείας του Καστάνιος στην Κορέα;

«Πήγε στην Κορέα και στην Gyeongnam προκειμένου να παίξει στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Από την στιγμή που η ομάδα έπεσε κατηγορία δεν ήθελε να συνεχίσει και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Καστάνιος εξακολουθεί να΄χει υψηλές φιλοδοξίες, ήθελε να πάρει μεταγραφή σε έναν σύλλογο που θα τον καλύπτει σε όλα κι έκρινε πως ο ΟΦΗ αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τη συνέχεια της καριέρας του».

πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.