ΟΦΗ: Το πλάνο της πρεμιέρας

09:31 | 10/09/2020

Οι σκέψεις του Σίμου για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει από το «σπίτι» του τη νέα του προσπάθεια στη Super League 1 και οι Αγρινιώτες αποτελούν το πρώτο «εμπόδιο» για τον Όμιλο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου (12/09, 18.00) είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ο οποίος θα κυνηγήσει τη νίκη.

Αφενός για να μπει θετικά στην καινούργια σεζόν κι αφετέρου για να… φτιάξει ψυχολογία ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού (17/09) και Europa League.

O 42χρονος τεχνικός κατά την προσφιλή του συνήθεια, δε δείχνει 11άδα πριν από τις αναμετρήσεις του συγκροτήματος του.

Σε μεγάλο ποσοστό, ωστόσο, υπάρχει «εικόνα» για το αρχικό σχήμα του ΟΦΗ απέναντι στους «κυανοκίτρινους».

Όπως όλα δείχνουν, έτσι, ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία του Ομίλου και στην άμυνα θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Για τη δεξιά πλευρά υπάρχει και ο Ουές, που έχει μπει δυνατά στη χρονιά, ενώ στα στόπερ σημαντικές είναι και οι επιλογές των Σελίμοβιτς και Διαμαντή, οι οποίοι, ωστόσο, είχαν διεθνείς υποχρεώσεις και ιδιαίτερα ο πρώτος έχασε αρκετές προπονήσεις.

Στη μεσαία γραμμή, τώρα, ο βαθμός ετοιμότητας του Νέιρα θα καθορίσει την κατάσταση. Αν ο Σίμος κρίνει πως δε θα τον επηρεάσει ο τελευταίος του τραυματισμός και πως έχει τις απαιτούμενες «ανάσες», τότε θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και το κενό που αφήνει όταν δεν παίζει είναι τεράστιο.

Από’ κει και πέρα, το δίδυμο των Σακόρ-Στάικου συνεργάζεται μια χαρά και φυσικά τον οργανωτικό ρόλο είναι πιθανό ν’ αναλάβει ο Ναμπί.

Ο Άγγλος δεν «τραβάει», ωστόσο η τεχνική ηγεσία τον στηρίζει προς το παρόν. Σε περίπτωση, βέβαια, που ξεκινήσει ο Νέιρα έχει ενδιαφέρον για το ποιον από την παραπάνω τριάδα θ’ αφήσει στον πάγκο.

Στην επίθεση, τέλος, θέση στα «φτερά» θα πάρουν θέση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Σαρδινέρο και Βαζ και στην κορυφή θ’ αγωνιστεί ο Φιγκεϊρέντο.

Ο Γκαργκαλατζίδης, πάντως, αφήνει θετικές εντυπώσεις, αν και μοιάζει δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.