«Έμφραγμα» για τον ΟΦΗ στο 92'

ΟΦΗ

Σε ένα ματς-ροντέο με εχθρική διαιτησία, ο ΟΦΗ έχασε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ στο 92' (1-1).

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με μία αλλαγή σε σχέση με την ΑΕΚ, τον Αποστολάκη αντί του Νους. Το παγωμένο ξεκίνημα των πρώτων λεπτών, με τον Ατρόμητο να πιέζει και να απειλεί, έδωσε τη θέση του στην αυτοπεποίθηση που έβγαλαν στο χορτάρι οι παίκτες του Δέλλα. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε ρόλο η τρομερή έμπνευση του Γκονζάλεθ και το απίθανο γκολ που σημείωσε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ».


Το 1-0 έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους που στάθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα καλά στο γήπεδο, ενώ ο Ατρόμητος κατά διαστήματα πίεζε και είχε φάσεις για να απειλήσει τον Χριστογεώργο.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ στο 36' έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Ισέκα βιάστηκε να πλασάρει στην κίνηση από κοντά κι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε την εικόνα του ντέρμπι, με τις δύο ομάδες ισοδύναμες, να παλεύει η κάθε μία για το γκολ. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε μαζεμένες αλλαγές μπας και αλλάξει την εικόνα του Ατρόμητου, ενώ ο Δέλλας έριξε στο παιχνίδι Χιμένεθ, Νους και Χριστόπουλο, με τον Μπρεσάν να αποχωρεί τραυματίας.

Με την πάροδο του χρόνου οι παλμοί χτυπούσαν... κόκκινο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς φάσεις και τον ΟΦΗ να ρίχνει πιο πολύ το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι χωρίς να παίζει με ρίσκο.

Ο Ατρόμητος απείλησε τον ΟΦΗ με τον Γιουμπιτάνα και τον Χριστόπουλο να κάνει τεράστια επέμβαση κρατώντας το 1-0, ενώ με τον χρόνο να κυλάει προς το φινάλε η πίεση των φιλοξενούμενων μεγάλωνε.

Στο 92ο λεπτό η μπάλα τιμώρησε τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Καλοσκάμης, που είχε έρθει από τον πάγκο, πλάσαρε από κοντά από το γύρισμα του Ουάρντα και έκανε το 1-1.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νους κέρδισε φάουλ από τον Μανσούρ που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το φάουλ, όμως, πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον ΟΦΗ και το 1-1 έγραψε την ιστορία του αγώνα στο «Θ. Βαρδινογιάννης». O επίλογος του ματς γράφτηκε με τους Ισέκα και Κίνι να αντικρίζουν κόκκινη κάρτα μετά από κοκορομαχία.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπ. Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν (71΄ Χριστόπουλος), Λαμπρόπουλος, Καραχάλιος (83΄ Μαρινάκης), Αποστολάκης (83΄ Κουτεντάκης), Μπάκιτς (71΄ Νας), Γκαγέγκος, Ριέρα (62΄ Χιμένεθ), Ισέκα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Ε. Γκονζάλες (83΄ Καλοσκάμης / 90+9΄ Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μίχορλ (58΄ Βρακάς), Φαν Βέερτ (58΄ Γιουμπιτάνα), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (58΄ Καρλίτος), Μανσούρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.