ΟΦΙ από «ατσάλι» στην Καβάλα

16:56 | 16/02/2020

Η Καβάλα έχασε ένα σωρό ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια όμως ο ΟΦΙ άντεξε και πήρε τον βαθμό (0-0)

Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε ο ΟΦΙ στο ''Ανθή Καραγιάννη'' και τελικά δικαιώθηκε (0-0) και με την βοήθεια της τύχης. Η Καβάλα σημάδευε τα δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο (δύο σε διάστημα δύο λεπτών), είχε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο με τον ΟΦΙ να μην απειλεί.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές μετά το 55', έβαλαν τον ΟΦΙ στην περιοχή του, και με σύμμαχο την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Καραγκιολίδη, κατάφερε και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Μάλιστα, στο 95' ο ΟΦΙ έχασε μοναδική ευκαιρία να ''κλέψει'' τον αγώνα έπειτα από διπλή επέμβαση του Δήμηζα σε κεφαλιά του Βακράκου και στη συνέχεια σουτ του Χύσι ενώ στην επόμενη φάση ο Μαρκόπουλος σκόραρε για τον ΑΟΚ όμως ο διαιτητής - σωστά - ακύρωσε το γκολ.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμηζα, Καζαντζίδη (67' Καθάριος), Γαβριηλίδη, Μαρκόπουλο, Κέρθι, Ορφανίδης (Λ), Ορφανίδης (Π), Μαϊδανός (87' Αρναούτογλου), Στίκας, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος

ΟΦΙ: Καραγκιολίδης, Σμίλτος, Μάγκας, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Χαντί (65' Χύσι), Μπάμπης (80' Αποστολόπουλος), Κατσικοκέρης, Μηνάς (65' Βακράκος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καβάλα - ΟΦΙ 0-0

«Όμιλος, Όμιλος» και στην Καβάλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.