ΟΦΙ-Ηρόδοτος 1-1: Μοιρασιά στο ντέρμπι

16:49 | 24/11/2021

ΟΦΙ και Ηρόδοτος μοιράστηκαν γκολ και βαθμό στο 1-1 στο βροχερό "Πέτρος Βουζουνεράκης".

Ο ΟΦΙ προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και να πάρει τα ηνία, κάτι που κατάφερε στα πρώτα λεπτά έχοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 10ο λεπτό όταν ο Αντερέγκεν με σουτ από την μικρή πριοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Το κακό και για τις δύο ομάδες ήταν η βροχή που είχε βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα εμπόδιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι σε γενικές γραμμές κακό.

Με την πάροδο του χρόνου ο ΟΦΙ κυριάρχησε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει πριν από την ανάπαυλα, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Στο β' μέρος, όμως, ο Ηρόδοτος νωρίς-νωρίς και συγκεκριμένα στο 50ο' άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χατζησάββα, αλλά ο ΟΦΙ απάντησε άμεσα, στο 53', με τέρμα του Αντερέγκεν!

Ο ΟΦΙ είχε το μομέντουμ για να φέρει τούμπα το ματς, πίεσε τον Ηρόδοτο, αλλά μετά το 70' ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Ιεράπετρας έγινε ξανά απειλητική και έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έγραψε την ιστορία του ντέρμπι, το οποίο ήταν χορταστικό παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.