ΟΦΙ: «Όλοι στη Νεάπολη την Κυριακή»

18:28 | 01/11/2018

Ο ΟΦΙ αντιμετωπίζει τη Νεάπολη την Κυριακή (04/11) και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα, με ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο τους να δώσει το «παρών» στον αγώνα και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα του Γιάννη Μάγγου στην προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλοι στη Νεάπολη την Κυριακή. Αυτή τη φορά  ο  ΟΦΙ  θα  πάει  εκεί  σαν  φιλοξενούμενος. Και  σύμφωνα με τα μέχρι τώρα  δεδομένα  θα  είναι η τελευταία φορά. Το  παιγνίδι ΟΦΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ της επόμενης Κυριακής  αναμένεται  να γίνει  στο Βουζουνεράκειο.

Όμως  μέχρι τότε έχουμε καιρό. Και βασικά έχουμε ένα αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε κανένα  περιθώριο απώλειας βαθμών πλέον , αν θέλουμε το πρωτάθλημα. Η γείτονα και φίλη ΝΕΑΠΟΛΗ  που προέρχεται μάλιστα από εκτός έδρας νίκη , μακάρι να καταφέρει να σωθεί , όλοι το ευχόμαστε αλλά ας ψάξει τους βαθμούς της σωτηρίας της από το μεθεπόμενο της παιγνίδι.

Έχουμε  κάνει  έδρα  φέτος την Επισκοπή , έχομε κάνει έδρα  τις  Αρχάνες , θα ξανακάνομε την Κυριακή την Νεάπολη  σεβόμενοι όμως  τους αντιπάλους . Και  παίκτες  και  οπαδούς.

Όλοι  την Κυριακή στη Νεάπολη  για  μία  ακόμα φορά  δίπλα στον ΟΦΙ . Είναι ένας δύσκολος αγώνας όπως είναι όλα τα τοπικά ντέρμπυ ,αλλά  αν  παίξουμε την μπάλα που  ξέρουμε  δεν φοβόμαστε τίποτα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.