Οι αγώνες στο Ηρώδειο, εκεί δεν κολλάει

SMS

Η Super League είναι για τους λεπρούς κατά το επιτυχημένο «Νησί»...

Το πρωτάθλημα άρχισε, ο κορωνοϊός είναι εδώ (και ως φαίνεται ενωμένος δυνατός κατά το παλιό σύνθημα), η καθημερινότητα είναι προσαρμοσμένη σε αυτόν, αλλά στο Ηρώδειο... δεν κολλάει.

Πέντε χιλιάδες θεατές σε παράσταση, χωρίς αποστάσεις, τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών φορούσαν μάσκες, αλλά στο ποδόσφαιρο οι αγώνες σε άδεια γήπεδα. Οι λεπροί, κατά το «Νησί», το άκρως επιτυχημένο βιβλίο (εξίσου επιτυχημένη σειρά) της Χίσλοπ, είναι στο ποδόσφαιρο. Μόνο εκεί κολλάει.

Για να σοβαρευτούμε, όπως πρώτο έγραψε το Capitano.gr και επιβεβαιώνεται βάσει εξελίξεων, ο κόσμος θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα (σε προβλεπόμενο ποσοστό) πιθανότατα την 3η αγωνιστική. Ο αθλητισμός έμεινε τελευταίος σε αυτή την ιδιόμορφη επιστροφή στην κανονικότητα. Προηγήθηκαν τα θέατρα και οι συναυλίες, τα γήπεδα έπονται τελευταία. Το γιατί ρωτήστε τους επικεφαλής.

Προσέξτε, δεν λέμε «ναι» σε όλο αυτό. Δεν είναι το θέμα μας αν κρίνεται ως σωστή ή λάθος μία εικόνα σαν αυτή στο Ηρώδειο, αλλά από τη στιγμή που αποφασίζεις σαν Πολιτεία να υπάρχουν τέτοιες εικόνες, τότε γιατί αφήνεις απ' έξω τον αθλητισμό;

Tο να βλέπεις το Ηρώδειο γεμάτο με κόσμο και τα γήπεδα άδεια είναι αν μη τι άλλο οξύμωρο. Εκτός αν ο κ.Αυγενάκης αποφασίσει να γίνονται εκεί οι αγώνες, να αποκτήσουμε και μία ποιότητα σαν φίλαθλοι. Έχει και ωραία ακουστική...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.